Правила и условия на кампанията "Davidoff X Answear X-Mass Giveaway"

 

СПЕЧЕЛИ ВАУЧЕР ОТ ANSWEAR БЪЛГАРИЯ С DAVIDOFF XMASS КАМПАНИЯ

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Кампания  „Davidoff X Answear X-Mass Giveaway” във Инстаграм

Общи условия

 1. Настоящите Общи правила за участие ("Правилата") уреждат реда и условията за
  на спечелване и употреба на подаръци (кодове за намаление), предоставени от Answear.com S.A., компания регистрирана в Краков, Полша на участниците в кампанията „DavidoffXAnswear X-Mass Giveaway” осъществена в апликацията Instagram, организирана от Drive Advertising EOOD, регистрирана в България.
 2. Условията за участие в кампанията, както и пълните Правила на кампанията са определени от Drive Advertising EOOD, компания регистрирана в София, България с ЕИК BG204174064 за клиента им кафе Davidoff. На случаен принцип, Answear.com S.A. предоставя 15 кода за намаление от 80 лева при минимална поръчка от 100 лева, които могат да бъдат изполвани в Answear.bg
 3. Настоящата кампания ще се проведе от 09.12.2020 до 27.12.2020, а кодовете са валидни от 09.12.2020г. до 31.01.2021г.

НАГРАДА И ПОБЕДИТЕЛ

 1. Кодът за намаление е валиден за пазаруване от answear.bg.
 2. Кодът за намаление ще бъде приложен във всички продукти от потребителската кошница, стига те да не са изключени от кампанията.
 3. Един клиент (потребител) може да използва кодa за намаление един единствен път.
 4. Кодът за намаление не може да се комбинира с други отстъпки, намаления и/или ваучери, предоставени от answear.bg или партньор.
 5. В случай на спечелване на повече от един код за намаление, то двата не могат да се сумират, за получаване на по-голяма отстъпка. Кодът се използва самостоятелно и еднократно.
 6. Не се допуска замяна на спечеления продукт или намаление срещу валутната му стойност.
 7. Кодовете за намаление са предназначени за получаване на отстъпка от 80лв. при минимална поръчка от 100лв. при пазаруване от answear.bg. Потребителят получава тази отстъпка след като е добавил всички желани от него продукти в кошницата и напише кода за отстъпка в полето „Въведи твоя промо код тук“. Отстъпката се изписва автоматично до всеки добавен артикул, преди да се осъществи финалната поръчка.
 8. Продуктите закупени от тази кампания с код за намаление, подлежат на връщане в сроковете определени от Правилата на магазина.
 9. В случай на връщане на продукт, клиентът получава обратно заплатената от него сума, която е упомената във фактурата му.
 10. Answear запазва правото си да изключва определени марки и артикули от кампанията, за тях намалението може да не важи.