ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА "ГАРАНТИРАНА ДОСТАВКА ПРЕДИ КОЛЕДА"

 

1. ANSWEAR.BG гарантира, че поръчките, направени преди 23:59 ч. на 17.12.2020 г., ще бъдат доставени не по-късно от 23.12.2020 г.

2. Клиент, чиято поръчка не е доставена до 23.12.2020 г., ще получи компенсация под формата на промоционален код за отстъпка от 50 лв. за проъчки на минимална стойност 150 лв.

3. Гаранцията се отнася за поръчки, които отговарят на условията на Правилата на магазина.

4. Поръчки, на които е добавена допълнителна информация и/или бележка преди изпращане на поръчката, са изключени от гаранцията, тъй като това възпрепятства автоматичната обработка на поръчката.

5. За доставка се счита и опита за доставяне на пратката чрез куриер или предаването на пратката на куриерската фирма.

6. За да получите компенсацията, е необходимо в рамките на 7 дни от датата на получаване на пратката да изпратите имейл до [email protected] със заглавие „Гарантирана доставка - рекламация“, съдържащ номера на поръчката.

7. ANSWEAR.BG ще разгледа рекламацията в рамките на следващите 7 работни дни и ще изпрати решение на имейл адреса, от който сте изпратили рекламацията.

8. Правилата за използване на кода за отстъпка, предоставен като компенсация, може да видите тук.

9. ANSWEAR.BG не гарантира доставка на поръчки в гореспоменатите срокове, ако налице са форсмажорни обстоятелства, например разпоредби относно пандемия.