СПЕЧЕЛИ НАМАЛЕНИЕ ОТ ANSWEAR БЪЛГАРИЯ С VIBER (ANSWEAR25)

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Кампания  „Колелото на Просперитета” във Вайбър

Общи условия

 1. Настоящите Общи правила за участие ("Правилата") уреждат реда и условията за
  на спечелване и употреба на подаръци (кодове за намаление), предоставени от ANSWEAR.com S.A., компания регистрирана в Краков, Полша на участниците в кампанията „Колелото на просперитета“, осъществена в апликацията Viber („Кампания за края на годината“), организирана от Viber Media, регистрирана в Люксембург.
 2. Условията за участие в кампанията, както и пълните Правила на Viber „Кампания за края на годината“ са определени от Viber.
 3. Настоящата кампания ще се проведе от 1.12.2020 до 24.12.2020, а кодовете са валидни от 1.12.2020г. до 15.01.2021г.

Награда и победител

 

 1. Кодът за намаление ANSWEAR25 е валиден за пазаруване от ANSWEAR.bg и специално за продуктите в този линк.
 2. Кодът за намаление ще бъде приложен във всички продукти от потребителската кошница, стига те да са избрани от линка, посочен в точка.1
 3. Един клиент (потребител) може да използва кодa за намаление един единствен път.
 4. Кодът за намаление не може да се комбинира с други отстъпки, намаления и/или ваучери, предоставени от ANSWEAR.bg или партньор.
 5. В случай на спечелване на повече от един код за намаление, то двата не могат да се сумират, за получаване на по-голяма отстъпка. Кодът се използва самостоятелно и еднократно.
 6. Не се допуска замяна на спечеления продукт или намаление срещу валутната му стойност.
 7. Кодовете за намаление са предназначени за получаване на отстъпка в проценти при пазаруване от ANSWEAR.bg. Потребителят получава тази отстъпка след като е добавил всички желани от него продукти в кошницата от съответния линк и напише кода за отстъпка в полето „Въведи твоя промо код тук“. Отстъпката се изписва автоматично до всеки добавен артикул, преди да се осъществи финалната поръчка.
 8. Продуктите закупени от тази кампания с код за намаление, подлежат на връщане в сроковете определени от Правилата на магазина.
 9. В случай на връщане на продукт, клиентът получава обратно заплатената от него сума, която е упомената във фактурата му.
 10. Answear запазва правото си да изключва определени марки и артикули от кампанията, за тях намалението може да не важи.