Есенна грижа за себе си! Поглези се!

30/11/20

Колкото по-кратки са дните, толкова повече неща се опитваме да свършим, за да ги изживеем пълноценно. Не се ограничавайте и през този сезон и не си отказвайте малките удоволствия – да си купиш хубава чанта, мек кашмирен пуловер и топли обувки.

През есента и зимата полагаме специални грижи не само за тялото, но и за духа си. В никакъв случай не се отказваме от нашите ритуали и удоволствия, сред които е пазаруването. Подготвихме кратко ръководство за дрехите и аксесоарите, които са не само хитовете на сезона, но са практични, удобни и топли.

Дрехи за пълноценно прекарано време вкъщи

Моментът на релакс е това, от което се нуждаем всички,  а най-доброто място за пълноценна почивка със сигурност е дома. За всеки почивката е различна: филм, споделен с най-добрата приятелка или партньора ни, вкусна следобедна закуска или медитация след тежък ден. Без значение как си почиваме, имаме едно условие: да ни е комфортно. Залагаме на меки суитчъри, джогинг панталони и „oversized” тениски. Купуваме собствени, защото половинката вече се сърди, че все крадем неговите. Не забравяме топлите жилетки и пухкавите домашни халати. Поглезете се и си вземете не само домашни дрехи, които са Ви удобни и нежни към кожата, но и такива, в които изглеждате добре.

За него

 

Аксесоарите, които ще завършат визията ти

Дори и жени с най-семпъл и класически стил понякога губят ума си по ярки и пищни аксесоари. И в това няма нищо лошо! Тази есен експериментирайте и се поглезете с аксесоар, за който дори не сте смеели да мечтаете.  Заложете на ярки цветове, световни дизайнери, нестандартни материи, артикул, който ще те усмихва през цялата зима. Не забравяй и за бижутата и часовниците. Те са важно допълнение и могат да направят всеки стайлинг уникален. А понеже си говорим за зима, няма как да не споменем и шаловете, и шапките. Какво по-хубаво от мек и топъл шал, в който можеш да се сгушиш през студен ден. Препоръчваме ти да инвестираш в шалове от кашмир, естествена вълна, алпака или марино. Тази есен шапките са главен моден аксесоар и идват в много форми и цветове – федори, барети, с пухче или без – Искаме ги всичките!

 

За него

Топлината от вкъщи навън 

Ще прекарате дълги есенни вечери у дома, загърнати в одеяло, с чаша топъл чай в ръка. Но когато се разхождате навън или отивате към офиса, също се нуждаете от топлина. Никой не обича да му е студено. Затова сме подготвили селекция от вълнени пуловери, леки, но и топли пухени якета – всичко, което трябва да притежавате за зима 2020г. Не пропускай и ботите и ботушите: няма нищо по-неприятно от студени или мокри крака. Затова нашият избор от години са класическите Emu Australia или Uggs, които да ни пазят, но и да изглеждат стилно.

За него

 

За финал поглезете се, инвестирайте в качествени обувки и дрехи, експериментирайте и се забавлявайте!