Намерете вашата перфектна тениска! Пролетни и летни тенденции 2021

16/04/21

За много хора това е абсолютно задължително и e основата на стилния гардероб! Най-модерните тениски за този сезон са пред вас!

Изключителната тениска

Теоретично тениската не е изискано облекло (достатъчно е да споменем, че преди няколко десетилетия тя беше част от бельото, което не бива да се показва). Но модерните кройки и стилните детайли превръщат тениската в неизменима част от нашия тоалет. Този сезон формата на тениската има значение. Избери oversized модел или пък прилепнал и скъсен, който да носиш с дънки с висока талия. В тениските можем да открием интригуващи изрези, излагащи гърба, които привличат вниманието. Не забравяме за воланите, интересните ръкави и деколтета, които ще създадат малко произведение на изкуството дори от обикновена бяла тениска.

За нея

За него

Лого преди всичко

Модата за показване на логото продължава – и марковата тениска е най-добрият представител на тази тенденция в продължение на много сезони. Този път обаче не сме доволни от семпли решения. Най-добрите марки се фокусират върху експериментирането не само с кройките и детайлите на тениските, но и със своите лога, които изглеждат мащабирани върху дрехите, поставени на цветен фон или в изцяло нова комбинация от нюанси. А феновете на класиката все още могат да залагат на изчистени тениски на любимата си марка.

За нея

За него

Print мания

Принтът и тениската са вечно дуо от години. Тази пролет и лято имате от какво да избирате. На първо място се връщаме към класиката – карето и райета. Те изглеждат също толкова интересни на тениските, както и на другите елементи от облеклото. Ако обичате street wear модата, можете също да посегнете към психоделични мотиви и артистични петна от боя за тениските, които се съчетават чудесно със светъл деним и суичър. Творческите графики също са популярни, особено на обикновени бели тениски. Артистичните души ще се влюбят в тениски с печатни репродукции на произведения на изкуството, които придобиват нов живот на тениските ни.

За нея

За него

Материята има значение

Важно е не само това, което се вижда на пръв поглед, но и съставът на вашата тениска. Най-добре е да е възможно най-естествен. Ефирният и приятен на допир памук е задължителен за топлите дни. За щастие с всеки сезон все повече залагаме на естествените материи и все повече се интересуваме от техния произход. Важно е да обърнете внимание дали е използван органичен памук – от екологично чисти култури, боядисани с безвредни вещества и произведен етично, като се зачитат правата на работниците. Отговорният и осъзнат избор е добър не само за планетата, но и за вас – тениските от качествени материали са по-трайни и по-добре направени, така че ще останат в гардероба ви много дълго време.

За нея

За него