Новата лимитирана колекция на answear.Lab сбъдва мечти

07/05/21

Избери индувидуалност, осмели се да последваш най-дръзките си мечти и не се отказвай никога! Новата колекция на answear.Lab ще те вдъхнови и дари с енергията и силите да действаш. Открий най-модерните модели и си позволи да мечтаеш!

Колекцията „Dare to dream” отразява съвременния динамичен свят. Копнежът по човек, който обичате, усещането за принадлежност, оживеността на големя град денем и нощем, това са темите претворени в новата колекция. Дизайнерите на answear.Lab се вълнуват от темата дали могат да създадат удобни, но същевременно елегантни дрехи. Комбинацията от тези два подхода се осъществява успешно в новата лимитирана колекция.

С какво изненадва “Dare to Dream”?

Колекцията отдава почит на жената, която умее да живее, забавлявайки се, има кураж и е отдадена на себереализацията си. Кожените сетове, полите, подчертаващи талията, женствените рокли, широки панталони и уголемени ризи привличат мигновено всеки поглед. Добавяте няколко зашеметяващи аксесоара, като ръчно правени кожени колани или чанта и имате запомнящ тоалет за всеки повод. “Dare to dream” впечатлява не само с дизайн естетиката си, но и с материалите използвани за направата й: естествена кожа, корпина и модал. Цялата колекция избира изисканите черно и бяло за основни цветове, допълнени от нюанси на бежово, пастел-синьо и сиво. Освен сатенените текстури, се срещат и избелващи ефекти.

Направена от жени за жени

Колекцията е изключително женствена и е естествен отговор на заобикалящата ни среда. Вдъхновението идва от жени, икони на стила, силни персонажи, които не се страхуват да променят правилата и устоите на съвременния свят; жени като Ани Ленокс, Каролин де Маигрет и Джоана Батаглия. В търсене на най-добрите модни решения, answear.Lab избира последните тенденции, но не прави компромис с качеството. Лице на колекцията е полският модел и телевизионна водеща Паулина Крупинска (Мис Полония 2012), известна не само с безупречния си стил, но и с умението да следва свой собствен път и да създава последователи за всяка кауза или действие, което осъществява. Предложенията в колекцията работят за повече увереност, дават сила и самочувствие на всяка жена и ни карат да гледаме напред с позитивизъм и сигурност.

 

Dare to Dream!