Посрещаме пролетта с вълшебната колекция „Botanical Stories“ на Medicine

28/02/21

Остави се да те увлече и се увери, че природата никога не излиза от мода!

В началото на март бавно излизаме от зимната летаргия и търсим вълнуващи светове и цветове. Посрещаме пролетта по-рано от обичайното с една от любимите ни марки – Medicine и нейната съблазняваща нова колекция „Botanical Stories“ („Ботанически истории“), вдъхновена от събуждащата се природа. Докосваме се до вълнуващ, мистериозен свят. Какъв по-красив начин да изразим копнежа си за промяна, хармония и щастие!

„Моделите от фотосесията влизат в ролята на проницателни наблюдатели и изследователи на природата с нейните богати текстури, структури и цветове. Откриват колко е важно да съществуват тук и сега. Насърчават чувствителността и намират красота във всичко, дори в най-дребните детайли от околния свят“, казва арт директорът Каролина Ставска.

Мистерия и романтика: всичко, от което се нуждаеш през новия сезон

Дизайнът с мистериозни и романтични нотки добавя лекота към всеки стил и се превръща в неизменна част от всяко пътуване, все едно наблизо или надалеч.

Прагматичните ще оценят универсалните цветове в „Botanical Stories“, с които могат да създадат аутфити както за всеки ден, така и за специални поводи. Роклите, ризите и тишъртите са окъпани в земни тонове и флорални щампи. Изобилието от леки палта, дънкови якета, удобни суитшърти или модерните през този сезон жилетки дава безкрайни възможности за комбинации.

Истории, скрити в принтове

Принтовете в „Botanical Stories“ са нов начин да изразиш своята индивидуалност и близост до природата. Тайнствена растителност се увива върху роклите и ризите, абстрактни мотиви се появяват върху суитшъртите, а карето внася малко сериозност в тази пролетна лудост от цветове и шарки.