детски Очила

3 резултати
Вижпопулярни
Размер
Марки
Цвят
Цена
Ray-Ban - Очила New Wayfarer
Ray-Ban - Очила New Wayfarer

229.90 лв.

Ray-Ban - Очила (детски модел) 0RJ9538S.255/3R
Ray-Ban - Очила (детски модел) 0RJ9538S.255/3R

179.90 лв.

Ray-Ban - Очила (детски модел) 0RJ9050S.100S55
Ray-Ban - Очила (детски модел) 0RJ9050S.100S55

159.90 лв.

Видя 3 от 3 продукти

Вижте още:

Как да изберем слънчеви очила

Малцина знаят как да избират слънчеви очила – такива, които ще защитават оптимално очите им и ще им стоят правилно. Към покупката им трябва да се отнасяте отговорно, тъй като в противен случай не само ще се снабдите с некачествен модел, но и рискувате да влошите зрението си.
При избора си на първо място обърнете внимание на материала, от който са изработени рамката и лещите. Качествените полимери, като поликарбонат, умело възпрепятстват попадането на лъчите А и В върху зеницата на окото. Инфрачервените лъчи се задържат само от поляризираните слънчеви очила. Ако сте активен шофьор, препоръчваме да изберете стъкла от пластмаса, тъй като те са по-безопасни в случай на пътно транспортно произшествие.
Материалът, от който са изработени рамките, може да е всякакъв. Леката пластмаса има своите преимущества – тя е дълготрайна и здрава. Металните модели са не по-малко стилни и здрави. Само бъдете внимателни със зоните на закрепване – те са тяхно слабо място.
Трябва да знаете, че не всички слънчеви очила са идеално тъмни. Бариера за слънчевите лъчи не е интензивно оцветената леща. Дори обратното. Пълното затъмнение без защитен филтър срещу ултравиолетовите лъчи вреди на очите в сравнение с полупрозрачните стъкла тип „хамелеон“. Защо ли? Зад тъмните стъкла зеницата се разширява и буквално попива вредните лъчи.
Ако не може да се ориентирате все още как да изберете новия чифт слънчеви очила, ръководете се от категоризацията. Има 5 степени на защита – от до 4. Последната означава максимална защита.


Мъжки слънчеви очила за всеки вкус

В Answear.bg можем да отговорим на изискванията на мъжете с най-взискателно отношение при избора на аксесоари. Мъжките слънчеви очила са атрибут на стила. Те говорят красноречиво за характера. Съчетавайте ги смело с костюм, риза и дънки или пък спортно яке.


Внимателно подберете детските слънчеви очила

Малчуганите не знаят колко е важно да се грижат за здравето на очите си, но възрастните – да. Детските слънчеви очила в онлайн магазина са с високо качество на изработка, дело на признати производители. Те са стилни и модерни. Способни да преобразят визията, едновременно защитавайки зрението.


Доверете се на качеството на марковите слънчеви очила

Марковите слънчеви очила не са прищявка. Те са гаранция, че носите качествен продукт, изработен по съвременни технологии и със съвременни материали. Освен че ще осигурят надеждна защита на зрението ви, те ще допълнят адекватно модерната ви визия.


Перфектната почивка с нов чифт детски слънчеви очила с uv защита

Каква почивка ще бъде, ако детето не е въоръжено подобаващо, за да сме уверени в сигурността му? В наши дни се отнасяме отговорно към здравето и все по-често отдаваме предпочитание на дрехи и аксесоари, които ни предпазват от силното слънце. В Answear.bg ще откриете всичко необходимо за перфектната почивка – бански, чехли, шапки, очила за плуване и, разбира се, детски слънчеви очила с uv защита!