• Дрехи
      • Бельо

Aruelle

Брой избрани продукти: 2
Aruelle

Aruelle е стилна и младежка марка за млади жени, които предпочитат уют и комфорт, докато се наслаждават на топлината на дома. Основният акцент на компанията е поставен върху халати, пижами, пантофи и комплекти за домашно облекло за любителите на модата.

марка Aruelle
Популярни
Пол
Размер
Цвят
Цена
-35%
Халат Aruelle в червено
Халат Aruelle
54.90 лв.
84.90 лв.
Най-ниска цена в последните 30 дни*: 58.90 лв.
-64%
Нощница Aruelle Whiley
Нощница Aruelle Whiley
25.99 лв.
72.90 лв.
Най-ниска цена в последните 30 дни*: 28.99 лв.

Кажете „да“ на съвършения нощен сън с нощница Aruelle 

Ако не бива да се прави компромис с нещо, то това е сънят. Доверете се на нощниците Aruelle – предпочитаният избор на съвременните млади жени, които са осъзнали значимостта на пълноценната почивка. За максимален комфорт допълнете визията си с пеньоар и пантофи.


Идея за подарък – подарете пижама Aruelle

Жадуван подарък в съвременния забързан и изпълнен със стрес живот са моментите на спокойствие и релакс. Подарете пижама Aruelle на любим човек, за да го дарите с усмивка и усещане за щастие. Всеки един модел се характеризира с добре подбран успокояващ цвят и мекота.


За дните, в които излизането навън не е приоритет, облечете пеньоар Aruelle

Зарежете обичайното си облекло! Днес е ден за забавления в домашна атмосфера! Облечете си пеньоар Aruelle и се насладете на малко време за себе си. Допълнете усещането за комфорт с качествено бельо, съвършено меки пантофи и пижама в същия стил.


Предимствата на горнището за спане Aruelle

Не обичате да спите с къси или дълги панталони, каквито една пижама предполага? Тогава изберете горнище за спане Aruelle! Гарантираме ви, че ще се превърне във ваша любима дреха за нощна почивка. Материята е супер мека и приятна на допир, а кройката – по-широка и даваща свобода на движенията.