• Дрехи
      • Бельо

Atlantic

брой продукти: 1
Atlantic

ATLANTIC е една от най-известните и популярни марки бельо. Намираме в него стилно и удобно бельо, денонощно за жени и мъже. Колекциите са както за любителите на непринудените и класическите модели, така и за любителите на по-оригинални и модерни проекти.

марка Atlantic
Вижпопулярни
Пол
Размер
Цвят
Цена
-59%
Atlantic - Сутиен
Atlantic - Сутиен
18.99 лв.
45.99 лв.
Най-ниска цена в последните 30 дни*: 20.99 лв.

Бикините Atlantic – бельо за активни, енергични и уверени в себе си жени

Всяка година на пазара излиза нова серия бикини Atlantic, специално разработена за енергичните и дейни дами. Те са изработени от качествени естествени материи, по най-нова технология и с оглед актуалните тенденции на пазара и модерните цветове. Полската компания не спира да радва своите почитатели в цял свят с непоклатими принципи в производството. 


Качествени шорти Atlantic с гаранция за качество от Полша

Важно място в продуктовото портфолио заемат шортите Atlantic. Моделите се разработват с таргет група – активните и уверени в себе си мъже. Отлично се съчетават с други продукти на полската компания – потници и тениски. Те са толкова меки и приятни на допир, че не се усещат под ежедневното ви облекло. Може да ги носите под тесни или широки панталони, вталени пуловери и ризи.


Обновете шкафа за бельо със слипове Atlantic

Не са малко мъжете, чието предпочитано бельо са слиповете. Atlantic предлага модерна цветова гама с удобен дизайн, който не ограничава свободата на движенията. Качеството на материята и съвършената изработка гарантират неповторим комфорт, с който свикнете ли, няма да се откажете занапред.


Имаме и боксерки Atlantic

В Answear.bg ще откриете и боксерки Atlantic, които са също така качествено изработени и съобразени с потребностите на съвременните мъже. Избирайте на воля измежду едноцветни и шарени модели и такива с различни мотиви. Използвайте системата за филтриране, за да редуцирате артикулите до конкретния цвят и размер, които ви трябват.