• Аксесоари
      • Чанти
    • Аксесоари
      • Чанти за кръст и малки чанти

Big Star Accessories

брой продукти: 2
Вижпопулярни
Пол
Размер
Цвят
Цена
-57%
Big Star Accessories - Чанта за кръст
Big Star Accessories - Чанта за кръст
19.99 лв.
45.99 лв.
Най-ниска цена в последните 30 дни*: 20.99 лв.
-57%
Big Star Accessories - Чанта за кръст
Big Star Accessories - Чанта за кръст
19.99 лв.
45.99 лв.
Най-ниска цена в последните 30 дни*: 21.99 лв.

Допълнете стила си с качествени аксесоари Big Star

През 1972 г. в Швейцария се появява търговската марка Big Star. През следващите две десетилетия тя завоюва позиции на световния пазар. В Европа най-силен интерес към нея има в Германия, Франция и Словакия. През 90-те години компанията става напълно полска, тя вече разполага с близо 200 магазина в Полша, а търговската й мрежа непрестанно расте. След като дънковата й продукция спечелва милиони лоялни клиенти, продуктовото портфолио се разширява с обувки. Не след дълго са разработени и аксесоарите Big Star.
В Answear.bg може да разгледате и да следите новите колекции чанти, раници и чанти за кръст. Всяко едно облекло, независимо от това за какъв повод е предназначено, е непълно без чанта, в която може да държите всичките си вещи.
Като истински фен на полската компания и приноса й в модния свят, не се колебайте да разгледате другите й колекции – дънки и обувки. С тях начинът ви на обличане ще бъде подчертано издържан и модерен. Колекциите се отличават с голямо разнообразие на модели, разработени в широка гама цветови решения. Подходящи са за почитатели на консерватизма, но и на смелите експерименти.


Раница Big Star– аксесоарът, без който се чувствате непълноценни

За поход в планината, за училище или пък за спортуване – раниците Big Star са аксесоар и ценна придобивка в гардероба на млади и стари. Те отменят необходимостта да държите нещо в ръка. Целият товар е на гърба ви. Купувайки модел на полския производител, вие си гарантирате високо качество на изработка, надеждност и съвременен дизайн. Разнообразието от фасони позволява да го съчетавате с анцуг, панталон/дънки или пък рокля. Вие решавате!