Качествена селекция за вашия гардероб или как да намерите най-доброто от високия клас мода

27/11/20

Всеки заслужава най-висококачествените дрехи и аксесоари от най-добрите материи. Ако искате да внесете нотка лукс в гардероба си, вижте на какво си струва да заложите и как да намерите перфектните комбинации за вас.

Материи

За луксозните дрехи и аксесоари е важен не само брандът, но и материята, от която са изработени. Без значение от сезона, залагаме на качествени тъкани, защото изглеждат по-добре, а и ще ни служат по-дълго. За щастие, все повече марки обръщат внимание на естествените материи. А когато избираме дрехи, принципът е ясен – колкото по-голям е процентът на естествени влакна в състава им, толкова по-добре. Това се отнася в еднаква степен за вълната, коприната, памука и лена. През есента и зимата е важно да избираме вълнени палта или пуловери. Те не само изглеждат страхотно и са приятни на допир /време е да развенчаем мита, че вълната е твърда и боцка – напротив, висококачествената е деликатна и мека/, но и предпазват от студ. Облечете ли хубав вълнен пуловер, завинаги ще изоставите по-евтините заместители от акрил и полиестер. Коприната също заслужава нашето внимание – тя е трудна за поддръжка, но благородна и елегантна. Копринените блуза или рокля са незаменими за специални случаи. И да не забравяме памука – качеството му се определя от теглото, вида на влакната и изтъкаването. Премиум марките използват био памук, който е по-екологичен и по-траен.

За него

Качество, което заслужавате

Въпреки че качеството на шева не се вижда от пръв поглед, точно то е гаранция за по-дълъг живот на вашите дрехи и се отразява върху усещането за комфорт при носенето им. От психологическа гледна точка, ако знаете, че сте облечени с перфектно изработена блуза, това ще ви донесе повече увереност. Затова е важно да обръщате внимание на шева, материята, циповете, закопчаването и всички, на пръв поглед, дребни детайли. Ще ви бъде по-лесно, ако заложите на доказани и добре познати марки, известни с отличното качество на продуктите си.

За него 

Дизайнза по-взискателните

Искате ли да се откроите? Добрият дизайн е от голямо значение не само в света на модата. Струва си да се погрижите гардеробът ви да бъде уникален във всеки един аспект, не само по отношениена избора на материи и тяхното качество. Еднакво важни са дизайнът, кройката и естетиката на дрехата. Дори обикновена на пръв поглед риза може да бъде истински чаровна,  благодарение на иновативен дизайн, интересно подбрани елементи или оригинална кройка. А добре разкроеното палто ще ви позволи, дори и само във вашето въображение, да се разходите по улиците на Париж или Ню Йорк.

За него

И не само дрехи. Нека влязат луксозните обувки и аксесоари

Отличните материали, страхотната изработка, елегантната форма и забележителният цвят са еднакво важни както за дрехите, така и за обувките и аксесоарите, защото именно те определят и завършват вашия стил. Дори нещо дребно – например копринен шал с интересен принт, може да придаде отличителен характер и на най-обикновения тоалет. Ето защо, когато избирате различни аксесоари, обърнете внимание на качеството на изпълнението им и не се страхувайте да заложите на оригинални и дръзки форми. Те ще ви служат повече от един сезон – първокласните аксесоари, особено тези от естествена кожа, са инвестиция за години напред.

За него