Международен конкурс предизвиква млади български фотографи и стилисти

28/08/20

Модните експерти търсят най-добрите млади фотографи и стилисти в международен конкурс, организиран от модната платформа Answear.

В ПРЕСТИЖНОТО СЪСТЕЗАНИЕ МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ ВСИЧКИ, КОИТО МИСЛЯТ ИЗВЪН МАТРИЦАТА, ИМАТ СИЛНО ИЗЯВЕНО ЧУВСТВО ЗА ЕСТЕТИКА И УМЕЯТ ДА ИЗРАЗЯВАТ СЕБЕ СИ ПРЕЗ ОБЕКТИВА.

Креативната надпревара стартира на 24 август, а задачата за участниците е да създадат оригинални продуктови кадри на бижутата Swarovski, с които да уловят по неподражаем начин красотата на кристалите. Творбите им ще бъдат оценени от експертно жури, в което влизат доказани имена от фешън света: Антония Йорданова (стилист и арт директор), Николай Пачев (дизайнер и преподавател в катедра „Мода“ в НБУ) и Даниела Йорданова (фотограф).

Победителите ще бъдат обявени на 19 ноември, а всеки от тях ще получи атрактивни награди, сред които сет бижута Swarovski, създадени по случай 125-ия рожден ден на бранда. Класиралите се на 2-ро и 3-то място ще бъдат поощрени с 200 лева в продукти по избор от Answear.bg и сет бижута от Swarovski.

ПРИЗЪТ ЗА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ Е КАМЕРА POLAROID ONE STEP 2 HOLIDAY ОТ ПАРТНЬОРИТЕ НА КОНКУРСА PHOTOSYNTHESIS, 1000 ЛЕВА В ПРОДУКТИ ПО ИЗБОР ОТ ANSWEAR.BG И СЕТ БИЖУТА ОТ SWAROVSKI.

Кадрите на младия фотограф, поставен под №1, също така ще получат и най-високо възможно признание, а именно публикация в Go Guide!

Така че не мислете, а направо се записвайте за участие!