Прочетете за 3 мин 26 апр. 2021

Летни тенденции за мъжете 2021

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Не позволявайте на модните тенденции да ви изненадват! Разгледайте хитовете на сезона, топ цветовете, както дрехите и аксесоарите, които ще ви помогнат да прекарате лятото със стил. Ето най-важните тенденции в мъжката мода през този сезон.

Най-модерните цветове за лято 2021

Господа, ние не се страхуваме от цветовете! Летният сезон ще бъде доминиран от оптимистични цветове, благодарение на които ще се откроите сред тълпата. Фокусираме се предимно върху различни пастелни нюанси, вариращи от розово до лилаво, завършващи със синьо и бежово. Ако търсите нещо по-силно, изберете неонови цветове: лайм, лимон, портокал – този сезон ги забелязваме не само в спортните колекции. Модерните цветове изглеждат чудесно на костюми, минималистични ризи, суичъри и панталони.

Задължителни за лятото: бермуди и риза

Не е задължително да ги носите в комбинация (въпреки че горещо го препоръчваме) – важно е да ги има в летния ви гардероб. Този сезон приветстваме бермудите – широки панталони с дължина до коляното и нотка на ретро чар. Те се появиха на модните подиуми в колекциите на Gucci, Dolce & Gabbana, Jacquemus и много други топ дизайнери. От ключово значение е да изберете подходящите обувки за тях (например чифт бели маратонки и цветни чорапи или спортни сандали) и правилния топ. Комбинираме бермуди с пастелни суичъри, тениски и бомбери, тениски с поло яка или ризи. Последното е откритието на този сезон. Ризата вече не се отъждествява само с офис стила – в оверсайз версия, покрита с хавайски мотиви или ретро принт, тя се превръща в модерен елемент на всеки стил.

Работно облекло всеки ден

И тъй като споменахме офис тоалети … След една година почивка ни липсваха якетата, костюмите и шлиферите, които се връщат при нас в нова версия. Ние се фокусираме върху овърсайз моделите – широките панталони и якета създават непринуден, лек тоалет. Не се страхуваме да изберем вдъхновение от 70-те години на миналия век, разчупваме модели (например като обличаме деним), въвеждаме интригуващи детайли, напр. огромни джобове и провокативни цветове. Небесно син или яркочервен костюм? Защо не!

Комфорт не само в почивните дни

Имаме добри новини за почитателите на комфорта – меките памучни сетове остават с нас по-дълго. Комбинираме меки плетени панталони с дънково яке, фокусираме се върху дизайнерските суичъри в най-модерните цветове и щампи (като психоделични мотиви за щампи на вратовръзки и флорални принтове) и овърсайз тениски. Това лято комплектите анцузи ще придобият нови измерения: плетени бермуди и мек едноцветен мъжки суичър ще се превърне в любимата ви комбинация за различни поводи. Ние допълваме лежерния стил с модерни аксесоари: спортни сандали или маратонки в пастелната гама и бейзболна шапка.

Прочетете още статии