Прочетете за 3 мин 29 ное. 2020

Цветна есен – открийте най-актуалните цветове за добро настроение

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Не искаме този сезон да бъде мрачен и тъжен. В навечерието на новата година повече от всякога имаме нужда от интензивна цветна бомба в гардероба си

 

Съгласни ли сте, че палитрата на есента и зимата трябва да бъде приглушена и тъмна, ненатрапваща се и леко скучна? Надяваме се, че не. През този моден сезон дизайнерите атакуват сетивата ни с интензивни тонове, хипнотизиращ неон и нежни пастелни цветове, и ни изтръгват от апатията.

Червено и малиново: хитът на улицата

Не сме изненадани от енергичните, ярки, дори тропически цветове в модните колекции. С удоволствие посягаме към червените якета и палта (новият, безспорен хит на улицата), и към връхните дрехи в интензивно малиново, известно като „розова лимонада“. Оранжевите нюанси също са право в десетката –  особено за пуловери или суитчъри. Вижте как изпъкват в комбинация с индигови джинси! Не забравяйте вибриращото жълто и хипнотизиращото, силно синьо. Ярките цветове могат да бъдат акцент, но ние ви съветваме: „Рискувайте!“. Създайте си аутфит на принципа на “color blocking” или използвате различни нюанси на един цвят.

За него

Ментата отказва да си тръгне

Не, пастелните цветове не само за пролетта и лятото. Деликатни и фини, те прескачат и в  тазгодишния есенно-зимен гардероб. Ментата и лавандулата, които не спирахме да носим през топлите дни, са нашата сигурна връзка с щастливото и безгрижно време. Светлосивите нюанси също са оръжие срещу депресията.  Леки и ефирни, те влияят положително на настроението и лесно се съчетават с неонови цветове.

За него

От злато до канела

Краят на есента и началото на зимата сякаш ни казват: „Скучно кафяво!“. Ние обаче сме готови да отговорим с по-богата палитра – бежово, златисто, канела, сиена. Струва си да експериментираме с всички нюанси! Що се отнася до кафявото, през този сезон не го пренебрегваме напълно, но посягаме към тъмни, изразителни мотиви –  топла къна и прегоряла тухла, деликатно пудрено бежово и неустоим горещ шоколад.

За него

Прочетете още статии