Прочетете за 3 мин 08 окт. 2021

Lifespiration започва тук! Участвайте в нашия конкурс и сбъднете мечтите си

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Вдъхновявайте се и получавайте вдъхновение от другите! Стартираме международен фотоконкурс – Lifespiration starts here, в който имате шанс да спечелите атрактивни награди, но най-вече – прекрасни преживявания.

Искаме да бъдем по-близо до нашите клиенти и фенове – до вас! Искаме да видим какво ви дава криле в ежедневието. Очакваме снимки на вашите красиви моменти и събития. Покажете ни откъде черпите вдъхновение, открийте новите възможности, които ви очакват у дома, на работа, сред природата, в уединение и с приятели …

Lifespiration starts here!

Как да участвате в конкурса?

Просто е! За да участвате в конкурса, трябва само да направите снимка или да заснемете видеоклип, в който да покажете какво ви вдъхновява и мотивира да действате. След това публикувайте творбата си в Instagram (профилът ви трябва да е публичен), добавете хаштага #lifespirationstartshere и тагнете @answear_bg в публикацията. Победителят ще бъде избран от международно жури, което ще избере най-вдъхновяващите снимки и филми измежду правилно маркираните кандидатури. И има за какво да се борите! Основната награда е (вашата парична награда), за да сбъднете мечтите си. Подготвили сме и други награди – ваучери за пазаруване в Answear.bg.

Очакваме вашите снимки и видеоклипове до 30 ноември 2021 г. Можете да изпратите толкова снимки или видеа, колкото искате!

Вдъхновете се от най-добрите – запознайте се с журито и посланиците на конкурса

Журито включва експерти, изключителни жени, изпълнени със страст, които се реализират на различни нива. Сред тях са: Симона Дянкова – капитан на българския национален отбор по художествена гимнастика, Агата Станкевич – лайфхакер, финалистка в кулинарно шоу и авторка на книги, пълни със сладки рецепти, и Урсула Сулей-Чолева – арт директор на Answear.com, енергична личност, която се ръководи от мотото: говори по-силно, бъди смел, създай своята реалност.

Жадни ли сте за допълнително вдъхновение? Ще го намерите в профилите на нашите посланици. Те са не само влиятелни личности, но и пътешественици и активисти, които са избрали свой собствен, често необичаен път, за да преследват страстите си.

 

Прочетете още статии