Прочетете за 3 мин 29 юли 2021

Mix & Match – перфектният комплект за вашето търсене на приключения

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Към планините или към езерата? Дългите слънчеви дни и новите, неоткрити места все още очакват любителите на нови приключения и на отдиха на открито. Тяхното проучване ще бъде улеснено от идеалния стайлинг, в който и кратките, и по-дългите пътувания ще бъдат удоволствие.

Когато се отправяте навън, си заслужава да гледате не само маршрута, но и това, което ще носите. Смесвайте, разменяйте и съчетавайте отделни елементи от стайлинга си, за да го съобразите на 100% с вкуса и изискванията си. Комбинирайте най-добрите марки за аутдор, експериментирайте с цветови комбинации и щампи, тествайте специализирани материали, за да оцелеете в горещите дни и при внезапни промени на времето. В допълнение към аксесоарите, като раница или бейзболна шапка, перфектният комплект за летен приключенец включва:

Tениска – за да оцелеете при всякакви метеорологични условия

Това е вашият абсолютно задължителен елемент през летните дни! Тениската е в основата на всеки стайлинг на открито. Соло или в комплект с потник или ветровка, когато се сблъскате с неблагоприятни метеорологични условия, тя гарантира комфорт. Изберете доказаните семпли бели модели – изчистени или с надписи, които лесно можете да комбинирате с всяка долна част и връхна дреха по избор. Нещо повече, светлите материи са идеален вариант за горещите дни, защото отразяват слънчевите лъчи и се нагряват по-бавно.

Къси панталони – удобни и универсални

Няма значение дали планирате да изкачите планинска пътека, да се отпуснете край езерото или да се скитате в безкрайната пустош – можете да практикувате всичките си любими дейности във функционални къси панталони! Изберете от къси панталони в стил Индиана Джоунс – с колан за максимално прилепване, скрити джобове и технология за бързо съхнене. Тенденциозните хора могат да изберат и велосипедни панталони с прилягаща на тялото форма – еластични панталони с дължина до коляното, които не ограничават движенията.

Обувки – за всяка повърхност

Тук казусът е прост – обувките на приключенеца трябва да са удобни и стабилни. Ето защо разглеждаме само спортни обувки с набраздена подметка, подходящо абсорбиране на ударите и контра на петата, която стабилизира стъпалото. Допълнително предимство ще бъде антибактериалната вложка, която ще се окаже полезна особено по време на дългите часове на преходи. Имайте предвид, че ако предпочитате да ходите по не много взискателен терен, можете да замените маратонките за открито със спортни сандали. От значение е само вашият комфорт, така че не се страхувайте да ги комбинирате с чорапи, ако предпочитате такива комбинации ?

 

Прочетете още статии