Прочетете за 2 мин 03 мар. 2020

Международен фото конкурс показва как българите остават активни вкъщи

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

С оригинални снимки и идеи за това как да останем активни, поддържайки добрата си форма вкъщи, стартира у нас международният фотоконкурс „Catch The Moment“ („Хвани момента“).

Все повече българи се включват в предизвикателството, като показват в социалната мрежа Instagram как се грижат за тялото и духа си в домашни условия. Посланик на първата тема на кампанията у нас е енергичната млада майка Теа Минкова. Дори когато не може да посещава любимата си фитнес зала, половинката на актьора Наум Шопов успява да запази перфектна форма като се отдава на здравословни удоволствия в домашни условия и тренира със своята четиримесечна дъщеря Амая.

Фотоконкурсът Catch The Moment ще продължи до края на годината. На всеки два месеца Instagram предизвикателството ще има нова тема и нов посланик. След Теа Минкова, негови лица ще бъдат някои от най-харесваните блогъри и инфлуенсъри у нас – Божана Кацарова, Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мademoiselle Аia. Те вече заснеха специална фотосесия за кампанията, а за свежата им нова визия се погрижиха гримьорът Слав Анастасов и стилистът Хубен Хубенов.

Прочетете още статии