Прочетете за 3 мин 10 юни 2024

Вдъхновете се от фестивалната мода с колекцията We Are One Sound

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Времето на летните фестивали е идеалният момент да експериментирате със собствения си стил. В колекцията We Are One Sound марката Answear.LAB показва, че всяка жена може да интерпретира лятната мода по свой собствен начин, изразявайки своята индивидуалност в духа на хармония и разбиране към другите.

– Във фестивалната колекция искахме да говорим за диалог, за диалог между поколенията жени – казва Силвия Яскулска, главен дизайнер на марката.

Музика на живо, време, прекарано с любимите хора, забавление и свобода – летните фестивали са начин да се отпуснете, но и възможност да изпитате емоции и различни преживявания заедно. Модата е важен елемент във всичко това, който ни позволява да изразим себе си. Това са стиловете, които марката Answear.LAB е включила във фестивалната колекция We Are One Sound. Открийте тези уникални летни предложения.

Суровият Див запад и безбрежният океан

Колекцията We Are One Sound е вдъхновена от суровото, грандиозно пространство на Дивия запад и от двойствеността на океана под формата на неговата необуздана енергия и всеобхватно спокойствие. Атмосферата на тази необичайна комбинация е пресъздадена във фотосесията, реализирана в Тенерифе.

Уестърн и предимно кожени елементи като ризи, къси рампани, пискюли и каубойски шапки се съпоставят с морски вдъхновения – раковини, рибарски мрежи, волани или метални цветове и нюанси в нюанси на злато, сребро и синьо. Привидната суровост на Дивия запад и еднообразието на безкрайната океанска шир са разчупени от елементи на тропическо сафари под формата на наситени флорални щампи.

– Символичните преплитания и дантели илюстрират връзки и взаимоотношения, а контрастните стилови комбинации потвърждават, че крайностите се допълват идеално. Тази колекция е такъв дълбок дъх на мечтателност за свободата, когато гледаш към хоризонта, и за отношенията, в които много неща могат да ни разделят, но от които можем да извлечем толкова много – подчертава Силвия Яскулска.

В ритъма на фестивалната мода

Както музиката, така и модата обединяват поколенията, заличавайки привидно неразрешими различия. Колекцията We Are One Sound дава на жените свободата да изразяват себе си и да експериментират със стила. Има рокли с ризи, мрежести творения, ризи с дълги ресни или дълги поли. Модулните елементи на гардероба, като мултифункционални шалове или конвертируеми ризи с капка, подчертават универсалността на колекцията.

Атмосферата на летния фестивал е отразена и в материалите, използвани в колекцията We Are One Sound. Те включват прозрачност, която е силна тенденция този сезон, както и леки, ефирни материи – естествен памук, модал и вискоза. Повечето от облеклата са ушити в Полша, а елементите от кожа са сертифицирани от „Leather Working Group“, което гарантира най-високото им качество.

Колекцията не би могла да бъде пълна без стилни обувки: от ажурни сандали до къси каубойски ботуши и мулета. Фестивалната визия се допълва от ръчно изработени бижута от естествени скъпоценни камъни като розов турмалин, черен хематит, златист пирит, бял корал и зелен амазонит. Всеки от тези камъни отразява разнообразието на енергията, необходима за живота.

– Зададохме ритъм, в който всяка жена ще избере звуци поотделно – обобщава Агнешка Пручник, директор на марката Answear.LAB. – С нашата колекция празнуваме музиката и нейната сила да свързва хората. Отразяваме и отношенията, основани на разбирателство и уважение, изградени чрез открит диалог между поколенията – заключава тя.

 

 

Прочетете още статии