Прочетете за 4 мин 24 апр. 2024

Неочаквани пролетни визии в колекцията SUIT ME TENDER

Автор: Maria
Прочети го за 4 минути

Марката Answear.LAB ни убеждава, че през пролетта си струва да погледнем с друго око на дамските костюми и рокли. Ето защо в колекцията SUIT ME TENDER ще откриете цяла гама от оригинални кройки и стайлинг обработки, разширяващи класическото определение за дамски костюми и дамски рокли.

Вечните дамски костюми

Тази пролет ще носим костюми.Класическите ансамбли и вариациите на тяхна тема са били на модните подиуми на най-изтъкнатите модни дизайнери. Марката Answear.LAB, вдъхновена от световните тенденции, показва класическия костюм в нови стилистични версии. – Неостаряващите кройки на костюмите в качествени композиции и неутрални цветове позволяват много стилови комбинации – обяснява Силвия Яскулска, главен дизайнер на марката.

Как да използвате костюмите по неочевиден начин и да създадете пролетни тоалети с тях? Просто изберете любимите си елементи от този елегантен стайлинг и ги съчетайте с леки и ефирни дрехи. – Например третирайте ризата като блейзър и я носете с дантелени панталони или съчетайте блейзъра с бермудски шорти като героинята във филма „Хубава жена“ – добавя Силвия Яскулска.

– Искахме да дадем на жените много свобода, така че стилове, които лесно ще приспособят към стила си, защото пролетта и предстоящото лято се свързват със свободата – добавя Агнешка Пручник, директор на марката Answear.LAB. Нека разгледаме изключителните предложения на костюми за пролетта от марката Answear.LAB.

Костюми в стила на 70-те години на миналия век.

Този модел е най-популярен тази пролет. Той се характеризира с прилепнало по талията сако и ултрадълги панталони, които леко се разширяват от коляното. Всеки любител на модата ще се почувства специален в този ансамбъл. Интригуващата кройка подчертава предимствата и пропорциите на силуета. Съчетайте я с голяма чанта с кламер, очила тип „котешки поглед“ или обеци с капковиден ефект, за да завършите визията.

Ретро визия с райета

Райетата никога не излизат от мода. Те се свързват с ретро естетиката и елегантните мъжки костюми. С една дума, те са синоним на шик. Актуалните интерпретации на този класически десен внасят свежест в женските гардероби. Например костюми на райета в бяло или екру със скандинавски привкус, които са колкото стилни, толкова и ежедневни.

Дамски ленени костюми и пастелни цветове

Най-практичният избор за пролетта е лененият костюм. Ленът абсорбира влагата, като същевременно остава хладен на допир. Тази ефирна материя ще се отрази добре и през по-топлите дни. Лененият костюм е чудесен моден вариант за работа и за небрежни вечерни излизания. През сезона ленените костюми се отличават с пастелната си цветова гама. Особено популярни са дамските костюми в сини нюанси.

 Костюми за лятото

Въпреки че костюмите обикновено не се свързват с лятната мода, през този сезон ще ни хареса да ги носим и през по-топлите дни. В съответствие с тенденцията „от града към плажа“ можем да изберем стилове, които са подходящи както за града, така и за плажа. Комбинацията от къси панталони, сако и риза е интересен вариант за съставяне на летен костюм. Друг също толкова ефирен и привличащ вниманието комплект е кимоно, съчетано с панталони с щампи.

Пролет в красив женски стил

Колекцията SUIT ME TENDER включва рокли, вдъхновени от изключително популярната тенденция Pretty Feminine. Това са стилове, богати на къдрички, волани, драперии и ефирни кройки, които подчертават женската красота. Сред тези творения са рокли с риза, изработени от памук и фин поплин. Те са елегантни облекла, но и изключително приятни за кожата.

Освен от памук и поплин, роклите от колекцията Answear.LAB са изработени от ефирни шифони, муселин, лен и вискоза. Висококачествените материали и модерните пастелни цветове напомнят за слънчевите пролетни дни. Ефирните рокли могат да се комбинират с меки балеринки, джапанки или котешки токчета. Шапките – от ажурни кофички и карирани бейзболни шапки до сламени или рафийни шапки с голяма периферия – също могат да допълнят тоалетите.

Прочетете още статии