Прочетете за 3 мин 09 сеп. 2021

Едно яке, много възможности – как да носите Biker якето по 3 начина

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Смятаме, че сезонът на така наречените „Biker“ якета е открит! Вижте как да носите това емблематично яке – нашите стилисти са подготвили 3 предложения, както за НЕЯ, така и за НЕГО.

Хладни сутрини, студени вечери и променливо време? Това означава само едно – време е да извадим Biker якетата! Коженото яке присъства в света на модата вече почти 100 години. То е било носено от мотоциклетисти, рок фенове, кино икони и всякакви бунтари. Днес го обичаме заради неговата универсалност, непреходност и почти безкрайни възможности за стилизиране. По-долу са представени само няколко идеи за емблематичното яке – в Answear.bg ще откриете още повече!

С бяла риза – елегантност с характер

Черно и бяло, памук и кожа, класическа елегантност и рок стил … Обичаме контрастите, така че бялата риза изглежда е идеалният фон за кожените якета. И обратното! Изберете черни панталони за сета: кожени или от плат. Останалите аксесоари ще определят характера на стайлинга. С вратовръзка и мокасини това ще бъде идеален вариант за работа, а с ботуши до глезена с обемна подметка и чанта в наситен цвят ще бъдете стилни навсякъде, където и да отидете.

С анцуг – небрежно

Удобството си има цена – какво ще кажете за комбинация от кожено яке и спортен костюм? Можете да сложите го върху анцуг или да го съчетаете само с панталони от меко трико. Не се страхувайте от слоевете (те ще бъдат перфектни през есента), експериментирайте с дебелините и разнообразието от материи. Добавете ботуши със обемна подметка и шапка – така подготвени можете да излезете в града и да посрещнете всички изненади на есенното време.

С каре – в гръндж стил

Можете да комбинирате кожената текстура с практически всякакъв принт – въпреки че този сезон ние сме силно привлечени към карето. Експресивно, универсално, малко олдскуул – карето може да бъде съчетано с почни всичко. Модните минималисти се нуждаят само от карирана риза, деним и кожено яке – тази визия никога няма да излезе от мода!

Прочетете още статии