Прочетете за 3 мин 14 сеп. 2021

Запознай се с Оля Малинова, която ще ти покаже какво е Girl Power!

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Оля Малинова е управляващ партньор на Trastena Wines и създател на Три жени на микрофона – форматът зад най-големите стенд ъп спектакли в България. Също така е бомбастичен комедиен талант, който помита всичко по пътя си.

Как се е превърнала в непримирима и независима жена с чувство за хумор? Преживявала ли е провали и конфузни моменти? На 22 септември от 20 часа тя ще бъде напълно честна и ужасно смешна на Sofia Summer Fest заедно с Алекс Раева, Красимира Хаджииванова, Гери Турийска и Пам Велидис в шоуто Stand up for Sisterhood, подкрепено от ANSWEAR България. Приходите от билети и част от приходите от колекцията Girl Power на answear.LAB, ще бъдат дарени на каузата Оле Мале и Български фонд за жените.

Оля, какви са твоите суперсили?

Да привличам откачалки. Винаги най-лудите, най-необикновените и най-откачените хора идват при мен. Пуснете ме на плаж, в Капана, на летище – аз съм магнит за шантави хора и доста необичайни ситуации

А твоите суперслабости?

Храната. Цял живот се гледаме с тая храна и се обичаме. Не мисля, че някога ще успея в режимите и диетите.

Кой е твоят най-конфузен момент?

Може би моментът между мъж и жена, които се обичат и се забавляват в спалнята, и влизането на детето им, защото вратата не е заключена. Бях сигурна, че никога няма да напусна тази спалня от срам.

Как се измъкна от тази ситуация?

Събрах смелост, отидох да поговорим за това, което е видял и обясних, че това е нормално за възрастните хора, които се обичат. И че когато вратата на спалнята е затворена трябва да се чука, защото ние с баща му може да спим, а може и да „спим“.

Какво ще посъветваш жените, които се страхуват от провал?

Да прочетат „BlackBoxThinking”, за да се убедят, че грешките и провалите са това, което ни движи напред не само като хора и общество, а и като цивилизация. Просто, когато се сблъскат с поредния провал, да не го подминат с лека ръка, а да му направят една хубава дисекция, защото от там излизат безценни уроци.

Какво можеш да правиш сега, за което дори не си мечтала преди 10 години?

Да излизам на сцена пред хиляди хора и да ги разсипвам от смях. Това е нещо, което никога не съм си представяла и не съм си мечтала, а днес за мен това е едно от най-естествените и най-чаканите неща. Нямам търпение да се видя с хората и да ги разсмея.

Какво означава за теб Girl power?

Това е силата на много жени, не само на една. Girl Power е възможността да се подкрепяме, да не се съдим, да бъдем добри една с друга и да не спираме да вярваме, че всяка една жена минава през изключителни трудности и последното, от което има нужда е, да дойде друга жена и да й каже: „Всичко е въпрос на организация!“

 

Прочетете още статии