Прочетете за 3 мин 24 мар. 2021

Имаш пролет! Обувки и аксесоари, с които стилът ти ще разцъфти

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

С пристигането на пролетта ние допълваме гардероба си с модерни дрехи и аксесоари. Знаете ли вече какво да сложите в кошницата си? Вижте нашия избор на стилни аксесоари, задължителни за този сезон.

Лятото наближава – обувките, които трябва да имате този сезон

Ще започнем прегледа на пролетните аксесоари с нещо практично – обувки. Най-модерните модели за този сезон определено не са скучни. Жените, на които все още им е трудно да се разделят със зимните модели, могат да изберат леки кожени ботуши или такива от лак – задължително с викториански ток и квадратни отпред, които перфектно се съчетават, както с тренч, така и с кожено палто. В по-топлите дни заложете на обувки с геометрични токчета, чехли с интересна панделка (или от тънки ивици) и обувки, украсени с вериги. И жените, и мъжете не бива да забравят за други, типично пролетни модели. Мокасините впечатляват с масивна платформа, докато кецовете препращат към известните ретро модели от 80-те и 90-те.

За нея:

За него: 

 

Най-модерните чанти за пролет 2021

Трябва да посрещнете пролетта с чанта в ръка! Най-красивите модели са изтъкани, като великденски кошници, украсени с вериги и релефна или капитонирана текстура. Може да изберете между големи чанти тип „торба“, трапецовидни форми и XXL пазарски чанти – всички те в наситени, бонбонени цветове. Ако искат да останат модерни мъжете могат да изберат чанти за кръста, които слизат от модния пантеон вече няколко години. Тази пролет ги носим не само около талията, но и небрежно хвърлен през рамо, като се фокусираме върху многофункционални, издължени модели.

За нея:

За него: 

Един път слънце, друг път – дъжд

Когато излизате в дъждовен ден, обръщате ли внимание на чадъра, който носите със себе си? Ако не, това е голяма грешка – оставете този полезен аксесоар да стане част от вашата аутфит. Можете да бъдете като английска кралица и винаги да избирате чадър, който да съответства на цвета на тоалета ви, или да изберете нещо fancy: наситени цветове, логомания или щампа, имитираща шал. Бъдете подготвени за променливото време през пролетта: това е времето, когато слънчевите очила ще се окажат много полезни. Какво е модерно този сезон? Бадемови, квадратни и кръгли рамки триумфират, тъй като черпим вдъхновение от различни десетилетия: от 60-те до 90-те години.

За нея:

За него: 

Важните детайли

Планирайте стила си до най-малкия детайл! В допълнение към обувки, чанти, шапки и очила, си струва да имате и няколко стилни неща, като бижута, калъфи за телефони или кожени аксесоари. Пригответе се за модни декорации от малки, цветни мъниста и миди, благодарение на които ще се приближите още по-бързо до лятото. Предпочитате по-елегантен стил? Бижутата от по-дебели вериги са безспорният хит на сезона. Панталонът или дънковата пола могат да бъдат допълнени с колан – задължително с изразителна, абстрактна катарама. Всичко, което трябва да направите, е да изберете дизайнерски часовник, да ‚облечете‘ телефона си с изискан калъф и сте готови за страхотна пролетна разходка!

За нея:

За него: 

Прочетете още статии