Прочетете за 2 мин 14 ян. 2021

Имаш Answear. Имаш клуб

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Искаш ли да станеш част от група хора, които се наслаждават на живота и изпитват радост всеки ден? Създадохме за теб клуб, в който ще преживееш незабравими моменти. Добре дошъл в Answear Club!

Имаш Answear Club

Answear Club е уникална възможност в света на онлайн шопинга. За да станеш част от него, не ти е нужна специална покана, няма да минаваш през виртуален фейсконтрол, нито ще изпълняваш сложни задачи.

В Answear Club посрещаме всички наши клиенти, които си направят регистрация на answear.bg. В него се забавляваме с модата, интерпретираме стила по милиони различни начини, отнасяме се към тенденциите с намигване или напълно сериозно. Но, преди всичко, се възползваме от изключителни възможности, които правят радостта от пазаруването още по-голяма.

Как работи?

Answear Club е не само общност от хора като теб, които активно присъстват в онлайн света, но обичат реалния живот, следват собствените си правила и се радват на всеки момент. Това е уникална програма – тя ти предлага сериозни намаления oт следващите ти покупки, които могат да стигнат до – 50%.

Правилата са много прости.

Като се регистрираш в нашия магазин, едновременно ставаш член на Answear Club (разбира се, можеш да се откажеш от членството си – изборът е изцяло твой и ние го уважаваме).

За всяка покупка получаваш 10% от нейната стойност под формата на Answear Club точки.

С точките, натрупани в твоя акаунт, можеш да плащаш следващите си поръчки и да покриеш до 50 процента от стойността им, ако избраните продукти не са намалени.

Единствено ти решаваш за какво и как да харчиш твоите Answear Club членски точки – дали да ги използваш спонтанно или да подходиш стратегически, като внимателно планираш следващия си шопинг и целенасочено хванеш следващата голяма възможност. Този клуб е твой!

 

Прочетете още статии