Прочетете за 2 мин 24 сеп. 2021

Women on Board! Покажете на какво сте способни по отношение на офис гардероба

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Офис облекло не означава скучно, казва марката answear.LAB, а ние разглеждаме най-новите ѝ предложения. Убедете се сами, че си заслужава да сте сред Women on Board!

Поредната капсулна колекция на answear.LAB е истинска ( r )еволюция на класическото офис облекло. Women on Board е сбъдната мечта за всяко „момиче шеф“, което търси модерни, съвременни решения, създадени в съответствие с официалния етикет. Сега е време за вас – завършете деловия си външен вид и смело реализирайте плановете си (не само професионалните).

Открийте колекцията „Women on Board!“

Дали колекцията Women on Board е за вас?

Капсулата Women on Board е създадена за жени, които, независимо от работното си място, обичат да експериментират с модата, искат да се чувстват уверени и искат да изразят своята индивидуалност чрез дрехите си. За клиентите на answear.LAB скуката не съществува! А за вас?

Най-новото предложение на answear.LAB ще зарадва и минималистите. Отделните елементи от колекцията Women on Board са универсални и лесно можете да ги комбинирате с любимите си аксесоари.

Какво ще откриете в новата капсула на answear.LAB?

Women on Board е колекция, наподобяваща офисна: има официални (макар и абсолютно не скучни) рокли, вариации на ризи, блузи с декоративни копчета или широки панталони от плат с висока талия. Има и костюми и дълги жилетки, които са на мода от няколко сезона, както и класически вълнени палта. Цялото е издържано в приглушени цветове, като черно, бежово, бяло, има и нюанси на синьото и морското синьо. Отличителният елемент на капсулата са моделите от плат, отпечатани с акварелни размазани ивици. Колекцията включва още чанти, дамски ботуши и мокасини от екологична кожа, които ще бъдат идеалното допълнение към есенните стилизации.

Прочетете още статии