Прочетете за 2 мин 05 окт. 2021

Време е за женска революция

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Време е за промени, време е за женска революция – разгърнете външната си сила, изразете собственото си мнение и покажете на какво сте способни с новата колекция answear.LAB.

Направете революция в гардероба си!

Female Revolution е гръндж колекция с градски, неподвластен на времето характер. В основата са модели, изработени от естествена кожа: овърсайз тренчкот, класическо кожено яке, риза или широки панталони с висока, силно подчертана талия. Колекцията answear.LAB включва и кожени рокли: минималистични с дълги ръкави, както и подобни на сака, които можете да носите и като жилетка. Не се страхувайте от естествената кожа – тя е издръжлив материал, който с възрастта придобива благородство и ако се грижите правилно за него, ще остане с вас в продължение на много сезони. Струва си да инвестирате в качество и издръжливост!

Кожените елементи на капсулата се допълват от графични черно-бели карирани или пепиткови пуловери, oversize ризи и изпирани дънки – абсолютен must have на последните сезони.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА КОЛЕКЦИЯ

Колекцията answear.LAB – как да я носите с характер?

Силуетите, представени в колекцията, са силни, като подчертават силата и бунтарския характер. Комбинирайте женствените модели с тежки мокасини, обувки тип „дерби“, работнически обувки с дантела или ботуши на ток. Експресивните елементи ще работят във ваша полза, що се отнася до комфорта, и ще ви позволят да изразите себе си на 100%.

Прочетете още статии