Прочетете за 2 мин 28 фев. 2022

„No shame. No Fear.“ – специално послание на новата колекция на answear.LAB.

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Преди няколко седмици, по време на създаването на новата ни колекция, бяхме сигурни, че „No Shame“ ще бъде за силата на жените и тяхната борба за промяна на ролята им в обществото. Изведнъж бяхме шокирани от трагични събития, на които не очаквахме да станем свидетели. Появи се нов смисъл и ние разбрахме, че тази колекция е за силата на хората, които трябва да се изправят пред смъртоносна заплаха.

No Shame. No Fear.

Саша Сидоренко, лице на answear.LAB „No Shame. No fear.“ колекция, придоби нова роля с много по-голям смисъл, отколкото беше планирано в началото. Това ни даде нов смисъл и цел на нашата упорита, продължила няколко месеца, работа. В днешно време живеем едновременно, локално и глобално, и знаем, че не сме безсилни и можем да направим нещо за украинския народ. Така че това можеше да бъде едно-единствено решение – да дарим приходите от продажбата на тази колекция в помощ на Украйна. Времето е важно, а нуждите са огромни, затова даряваме 50 000 долара. Сигурни сме, че с Вашата подкрепа ще дарим много повече.

Кампанията стартира на 9 пазара, на които присъства Answear.

Саша Сидоренко

Answear.LAB „No Shame. No Fear.“ колекцията има многоизмерен аспект. Саша Сидоренко, лицето на кампанията, е украинаска боксьорка, европейска шампионка, 7-кратна украинска шампионка по бокс, носителка на Световната купа по кикбокс, основателка на боксов клуб, а в личния си живот – любяща и грижовна майка. Вдъхновяваща жена със силен дух и смелост, която е преодоляла трудностите в живота си. В тази история тя се превръща в символ на борбеността, упоритостта и издръжливостта, както и на най-важната НАДЕЖДА.

На 5 март Саша ще защитава шампионския си пояс на боксовия ринг и това ще бъде нещо повече от поредния боксов сблъсък.

Прочетете още статии