Прочетете за 5 мин 09 апр. 2022

Manifest Your Dreams! Смелите мечтатели вземат думата!

Автор: Maria
Прочети го за 5 минути

Не се страхувайте да мечтаете на глас – за велики неща и за съвсем незначителни; за сериозни, амбициозни, прозаични… Мислете напред в близкото и далечното бъдеще, като планирате и след това стъпка по стъпка се приближавате към желаната цел.Сбъднете мечтите си, към което ви насърчава answear.LAB, създавайки капсулната колекция за смели мечтатели – Manifest Your Dreams!

Пролетта – символично начало, нека бъде и време, в което да сте готови да осъществите дълбоко скритите си мечти, да реализирате плановете си и най-накрая да изкажете на глас нуждите си. Този момент току-що настъпи! Моментът, в който започвате да сбъдвате мечтите си и да проявявате желанията си. Ако това е, което искате, разбира се. По-добър момент няма да настъпи, така че смело се изправете пред бъдещето и вземете нещата в свои ръце. Не се страхувайте! Всичко ще тръгне по вашия път.

Осмелете се да мечтаете

Какво искате? Какво искате да постигнете? За какво мечтаете от дълго време? Отговорете си на тези въпроси и след това го направете! Никога няма да има по-добра възможност най-накрая да завършите шофьорския си курс или да научите корейски език. Пътуване до другото полукълбо? Седнете пред лаптопа си, задайте дестинацията, проверете цените на билетите – след това направете всичко възможно след няколко месеца да стъпите над Индийския океан или да изкачите най-високия връх на Австралия. Защото мечтите могат да бъдат малки и големи, много амбициозни, пътят към които ще бъде дълъг и криволичещ, както и обикновени, които ще изискват малко жертви от вас. Коя от тях ще изберете да осъществите? Кое ще ви донесе най-голяма радост и удовлетворение? Тук всичко зависи от вас! За някои това ще бъде повишение или бягане на маратон, други ще се радват на чифт обувки, които са желали отдавна, или на първата домашна торта. Докато реализирате желанията си, се вслушвайте в собственото си сърце и интуиция, без да бъдете съдени и критикувани от хората. Това са вашите мечти и само вие имате право да ги цените!

Как да се превърнете в човек, който променя живота си, и да сбъднете мечтите си?

Само няколко крачки ви делят от мечтата до нейното сбъдване. Или пък десетина или повече. Във всеки случай първата от тях трябва да бъде поставена накрая. Откъде да започнете?

– Визуализирайте мечтите си
Лесно е да се говори, по-трудно е да се прави. Искате ли да построите къщата на мечтите си? Къде ще стои тя и как ще изглежда? Откъде ще вземете необходимите материали и как ще изглежда всеки елемент? И накрая, колко ще ви струва всичко това и откъде ще вземете необходимите средства? Това са само примерни въпроси, които ще ви помогнат да го осъществите и да оцените възможно най-пълно това, към което се стремите.

– Вярвайте в себе си
Как можете да осъществите мечтите си, ако приемате, че сте слаби и ще се провалите? Като се отказвате и не вярвате в собствените си възможности, унищожавате веднъж завинаги представата си за щастие. Можете да укрепите увереността си в себе си по различни начини: като практикувате йога, включвате утвърждения в ежедневието си, ходите на терапия или четете биографии на вдъхновяващи герои. Събудете в себе си духа на героиня, защото това сте вие!

– Съставете план за осъществяване на мечтата си
Мечтите няма да се сбъднат с докосването на магическа пръчка. Вие вече знаете какво искате да постигнете и чувствате, че можете да го направите. Време е да създадете план за действие и бавно да изпълнявате неговите етапи, за да се доближите до целта. Вашият списък трябва да бъде подробен и конкретен, да включва всички нюанси, да взема предвид спешните решения и да бъде написан за определен период от време.

– Направете го!
Вече разполагате с всичко, от което се нуждаете, за да проявите мечтите си. Не ви остава нищо друго, освен бавно и прецизно да постигнете целите си.

Manifest your Dreams


А answear.LAB ще ви подкрепя в осъществяването на мечтите ви. Манифестирай мечтите си е капсула за осъзнати, силни жени, които не се страхуват да мечтаят, имат отворено съзнание за своите нужди и очаквания. Те говорят открито и свободно за желанията си. Те са постоянно в движение, защото търсят мечти и се стремят да ги сбъднат …


Колекцията „Manifest your dreams“ ви кара да осъзнаете това, което вероятно сте чувствали подсъзнателно от дълго време, но не сте имали смелостта да си го признаете. Не се страхувайте да мечтаете и да постигате това, което искате. Това е вашият живот, така че направете всичко, за да го направите такъв, какъвто искате: мечтайте, поглезете се и бъдете щастливи.

Прочетете още статии