Прочетете за 3 мин 09 ное. 2023

Как да носите “oversize” ризите?

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Свободните кройки осигуряват комфорт. Освен това те се вписват добре във всеки гардероб, тъй като подхождат на много типове тела.

Овърсайз ризата ще допълни много тоалети. Тя е класика с необичаен привкус. С какво да я носите? Разгледайте нашите идеи за визия тук!

Овърсайз ризата: Идеи за стилизиране

Ризата с яка е забележителен модел, защото може да се носи в много комбинации. Повечето хора смятат, че тази типично офис дреха няма да работи извън деловите визии. Въпреки външния вид, тази горна част има голям моден потенциал. Овърсайз ризата трансформира женствените визии в по-елегантни, но все пак добавя нотка на непринуденост благодарение на кройката си. Белият модел е най-шикозният от всички, като добавя свежест и подчертава красиво тена.

Интересното райе ще добави нотка на пищност. Можете да заложите и на цветни или шарени елементи. Овърсайз ризата ще подобри всички женски визии – от тези със спортни елементи до тези, които са много вкусни и женствени. Тя ще бъде основата, която ще използвате през деня и вечерта. Можете да носите oversize ризи през цялата година.

Как да носите oversize ризи? Много зависи от повода и модните ви предпочитания. Разкопчана или закопчана, тя изглежда еднакво добре. Тесният подгъв ще балансира пропорциите ви, но можете да добавите и широк подгъв и пак да изглеждате стилно. Овърсайз ризата всъщност обича ежедневния стил. Тази класика обича компанията на всякаква кройка дънки или кожени панталони. Аксесоарите могат да бъдат по-силни, което прави цялата комбинация по-ефектна.

Скандинавският стил в модата ни кара да изглеждаме семпли. Как го носят хората в тази част на света? Просто добавете панталони с широки крачоли към свободна горна част или, обратното, много секси детайл като токчета и къса пола. Приберете парче риза в долната част или я завържете на оригинален възел. Това е дреболия, но тя може да придаде характер на всеки ансамбъл.

Къде носите “oversize” ризите?

Не може да се отрече, че oversize ризата е идеалният стил за празничния сезон. Овърсайз ризата може да се носи върху бански костюм или лятна рокля или върху къси панталони и бодита. По-дългите модели могат да се използват дори като мини или сако. Това е многофункционална дреха, така че ще ви бъде полезна по време на пътувания.

Овърсайз ризата ще подобри всяка визия. Разкопчана върху боксерки или тениски, тя изглежда много ефектно, а същото важи и за наметката върху връхна дреха – от сака и палта до якета без ръкави. Интересен вариант е да я сложите върху пуловер или, обратното, върху спортен суитчър, носен през глава. По същия начин тези дрехи могат да се носят и отдолу. Така наречените лукови комплекти ще преобразят дамските ризи и ще го направят напълно. Нетрадиционната употреба ни позволява веднъж завинаги да спрем да го свързваме единствено с офис стила.

Овърсайз ризите за жени не само изглеждат страхотно в стайлинга, но и имат положителен ефект върху женската фигура. Свободната горна част е интересна алтернатива на прилепналата форма. Допълнителен плюс е, че oversize ризата ще допълни множество стайлинги, така че си струва да изберете качествен продукт, който ще издържи повече от един сезон. Тази класика с модерен привкус ще преобрази изцяло гардероба ви.

Прочетете още статии