Прочетете за 3 мин 14 дек. 2020

Най-красивите подаръци за Коледа 2020 – какво да подарите на близките си?

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Коледа идва скоро и както всяка година, ние сме изправени пред дилема: какви подаръци да подготвим за нашето семейство и близки. Пред вас е преглед на стилни, оригинални и модерни подаръци за тазгодишната Коледа – надяваме се, че благодарение на събраните съвети и вдъхновения, вие напълно ще изберете подаръци, които да отговарят на вкуса на любимите ви хора.

Оригинални модни подаръци

Ако човекът, за когото избирате подарък, е създател на тенденции или просто обича да изглежда добре, дрехите или модните аксесоари ще бъдат интересен избор за коледен подарък. Имате много възможности, но най-важно е да изберете подарък, който е перфектен по отношение на качество и дизайн.  Интересни цветове и шарки, необичайни форми, хитове направо от модния подиум – това са само няколко насоки за избора на оргинален и стилен коледен подарък. Всяка жена със сигурност ще хареса стилна чанта: уникален клътч за специални случаи или модел в кръгла форма и разчупен цвят. Друга идея е чифт високи токчета – задължително с отличителен ток или изискана декорация като катарама или верижка. Феновете на „Streetwear“ ще харесат пуловери и суичъри (като тези от колекцията G-Star Raw) или блестящи маратонки, които ще бъдат скъпоценен камък в килера им. От друга страна апреските са задъжителни за снежните зимни дни и ще зарадват всеки.

За него:

Интересни подаръци за Коледа – джаджи

Малките подаръци за Коледа могат да донесат много радост, а понякога и смях. Джажите и аксесоарите са прекрасен вариант за тези от вас, които не искат да купуват дрехи като подарък. Какво да изберем тук? Преди всичко се ръководете от чертите на характера на получателя, неговите вкусове, хобита, чувство за хумор… Така може да ви хрумне идея за страхотен подарък! А ако не, ще се радваме да ви помогнем. Нека започнем със стилни аксесоари, които ще зарадват всеки. Уникален ключодържател в абстрактна или реалистична форма, който може да бъде прикрепен, както към ключовете, така и към чантата. Цветният колан с отличителна катарам ще разнообрази всеки тоалет. И нека не забравяме за калъфа на смартфона за всеки маниак на социалните медии. Малките подаръци за Коледа не винаги трябва бъдат модни аксесоари – в края на краищата има и много други вещи, които биха зарадвали любимите ви хора. Цветни коледни декорации в необичайна форма, комплект ароматни свещи или писалка, покрита с кристали, са само част от оригиналните идеи за коледни подаръци.

За него

Малки подаръци за Коледа

Когато нямате идея за подарък, липсва ви време или не познавате добре човека, на когото искате да подарите нещо, изберете традиционни Коледни подаръци. Това са типовете подаръци, които обикновено са безопасни и винаги работят.

Нека започнем с бюджетната версия – тук имаме класика, без която няма Коледа – чорапи. Дали ще са небрежни или с ярък и малко шантав принт – избирате вие. Друг вариант са зимните аксесоари като шапки, шалове и кожени изделия: портфейлите, коланите и изисканите ръкавици винаги са добра идея!

Изпитаните и оригинални коледни подаръци могат да бъдат и от по-висок ценови диапазон – насочете се към тях, ако търсите класически подарък за любимите си хора. Фини бижута: обеци, гривна или висулка ще зарадват жена, близка до сърцето ви. За мъжа, от друга страна, часовникът ще бъде чудесен избор, който да го придружава във важните моменти от живота му. Ние ви препоръчваме часовниците и бижутата на Fossil, Armani Exchange и Emporio Armani.

За него: 

 

 

Прочетете още статии