Прочетете за 3 мин 02 фев. 2021

Подарък за Свети Валентин – 4 универсални предложения, които ще спечелят сърцето на вашата любима

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Денят на влюбените е точно зад ъгъла! Имате ли вече подарък за Свети Валентин за вашата половинка? Ако се двоумиш между няколко подаръка или нямаш идея какво точно да й подариш, не се притеснявай и разгледай нашите идеи. Най-добрите подаръци за Свети Валентин те очакват!

Все още не си измислил какво да вземеш на любимата? Разбрахме те! Този път сме избрали подаръци доказали се през годините, които ще се харесат на жени от всички възрасти. Вечен, универсален, практичен и стилен – не е ли това, което трябва да бъдат подаръците за Свети Валентин за една жена? Ето четири предложения, сред които сме сигурни, че намериш нещо наистина специално за нея.

Стилна чанта

Има един аксесоар, без който нито един тоалет не е завършен – чантата! Дамската чанта е доказано добър подарък за Свети Валентин, все пак никоя жена не може да притежава достатъчно чанти. Независимо дали подаръкът е за съпруга, партньор, годеница или просто приятелка, дамската чанта гарантирано ще свърши работа. Изборът е огромен и лесно можеш да се изгубиш из морето от модели, но ние сме тук и те съветваме да заложиш на малките чанти, тип „клъч“ или портмоне, които са особено популярни през последните няколко сезона. Не се страхувай да избереш чанта в нетрадиционен цвят или десен, например метализирана диско кожа или принт, наподобяващ животинска кожа. Хит са.

Ако й вземеш чанта с метална дръжка или верига, можеш да бъдеш сигурен, че няма да залежи в гардероба й, а напротив, ще е сред любимите.

Часовник

Знаем за суеверието, че часовник не се подарява, защото е „на раздяла“, но ние сме готови да рискуваме щом става дума за един от най-изисканите аксесоари. Вземи й модел тип „гривна“. Ако любимата ти има по-изчистен стил, то се насочи към не твърде лъскави модели: без камъни и излишни орнаметни. Заложи просто на вечното сребро или позлатено покритие.

Бижута

Бижутата са един от най-традиционните подаръци за Свети Валентин и има защо. Все пак най-добрите приятели на едно момиче са диамантите. Няма жена, която да не зарадва на елегантно колие или красива гривна в комплект с обеци с цирконий. Ако искаш да вземеш нещо, което ще бъде тренди и през пролетта, то обиците „халки“ от 90-те са правилният избор, защото се завърнаха с пълна сила миналото лято и няма да ходят никъде.  Изборът е наистина огромен, така че лесно можеш да намериш нещо, което да я зарадва любимата.

Високи токчета

Кой не обича токчета? Неудобни, но изключително красиви, няма гардероб, в който да отсъстват. Определено това не е стандартен подарък, но с него ще покажеш на половинката си, че познаваш добре стила и вкуса й. Ако тя е фен на Кари Брадшоу, то тогава избери точкета, които са в нетрадиционни цветове, украсени с цирконий или пък верига. Подарък, с който няма как да сбъркаш са изчистени „стилето“ в неутрални цветове. Предпочиташ да й е удобно? Вземи модел с дебел ток до 5 сантиметра, които са подходящи, както за всеки ден, така и за по-официален повод.

Прочетете още статии