Прочетете за 2 мин 03 фев. 2021

3 идеи за подарък за мъж – какво да купим за любимия ни човек за Свети Валентин?

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Свети Валентин е все по-близо и нямате идея за подарък за вашия мъж? Ние събрахме вдъхновения, за да ти помогнем в избора на подарък, който ще зарадва половинката до теб. 

Класически подаръци за Свети Валентин

Когато Свети Валентин наближи започва голямото чудене какво да вземем на половинката. Изборът винаги е труден, но има няколко класически подаръка за Свети Валентин, с които няма как да сбъркате. На първо място са мъжките бижута и часовници, които са вечна класика и винаги удачен избор. Има много варианти, но най-добре е да се съобразиш с предпочитанията и стила на партньора си. При класическите мъжки подаръци попадат и кожените аксесоари: колани, портфейли, както и по-малки и по-големи кожени чанти, куфарчета и раници. Ако твоята половинка работи в офис и често е облечен в костюм, то добра идея са и ръкавелите, копринена кърпичка или вратовръзка с интересен десен.

Практични подаръци

Когато говорим за практични подаръци, нямаме предвид да купувате бормашина или комплект „грижа за автомобила“, а практичен моден подарък. Например, любимият ти е фен на спортно-ежедневното облекло, то тогава изключително практичен подарък ще са чифт маратонки от любимия му бранд. Мъжката риза е между класическите и практични. Както една жена не може да живее без десетки чанти, така и мъжкият гардероб не е завършен без една бяла риза от висококачествен памук. Ако твоята половинка, никак не се радва на снега навън и минусовите градуси, подходящ подарък могат да бъдат вълнена жилетка, топли ръкавици или мек шал. Потърси продукти с добро качество и с оригинален дизайн.

Нетипични подаръци

Ако не си фен на класическите и практичните подаръци, подготвили сме ти и няколко нетипични идеи. С половинката ти обичате да прекарвате свободното си време, играейки на настолни игри, то добра идея би била да разгледаш дизайнерските комплект карти или пък шах в дървена кутия. Ако вашият любим човек харесва забавни малки неща, подарете му цветни чорапи, калъф за телефон или термо чаша със забавен надпис.

Прочетете още статии