Прочетете за 2 мин 25 ное. 2022

Опаковайте подаръка си само с едно кликване!

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Без километри декоративна хартия, лепкави квадратчета лепило, купища торбички и ролки панделки…. Спестявайки ви време и енергия, които можете да изразходвате за нещо друго. Обичаме да улесняваме живота ви, затова ще опаковаме подаръците ви вместо вас.

Коледа, рожден ден или може би важна годишнина, която не можете да забравите? Има толкова много важни поводи, които трябва да бъдат подобаващо отпразнувани и… представени. Обичаме да подаряваме подаръци на близките си (и също толкова охотно приемаме подаръци), но покрай това можем да се сблъскаме с няколко пречки, от които изборът на подарък в никакъв случай не е най-голямата. Не сте сигурни как или в какво ще го опаковате? Ние идваме на помощ!

Изкуството на опаковането на подаръци

Опаковането на подаръци е истинско изкуство – знаете ли, че дори има специални техники за опаковане, вдъхновени от оригами, декупаж и фурошики? И макар че много хора изпитват удоволствие да прекарват дълги часове насаме с декоративна хартия, панделки и етикети, ние сме наясно, че за някои това може да бъде доста голямо предизвикателство. По различни причини: липса на време, артистични способности или… идеи. В какво естетически да увием риза или пуловер? Как да подарите на любимата си бижута, а на шефа си – чорапи, така че да не се окажете на килима вместо на очакваните комплименти?

Нека подарим!

Когато невероятната идея не идва, а времето изтича, не е нужно да си скубете косите – в края на краищата имате нас и нашата специална услуга „Опаковане за подарък“. Ние ще опаковаме Вашата поръчка в дизайнерска подаръчна торбичка, изработена от нас, и след това ще я доставим на посочения от Вас адрес. Всички продукти ще бъдат подробно проверени от нас, преди да бъдат опаковани – защото искаме да сме сигурни, че ще стигнат до получателя по възможно най-вдъхновяващия начин.

Вие избирате подаръците – ние ги опаковаме и доставяме. Просто, нали?

 

Прочетете още статии