Прочетете за 3 мин 12 окт. 2023

Силата на жената се разкрива в новата колекция Answear.LAB

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Жените са супергероини на ежедневието и воини, за които няма невъзможни неща. Открийте своята женска сила с най-новата колекция The Power of Woman на Answear.LAB, в която модните предизвикателства се превръщат в учебник за разцъфтяващо самочувствие и уникален стил.

Решителна, осъзнаваща собственото си превъзходство и уверена в себе си – това е жената на Answear.LAB. Тя е истински архитект на живота, който смело създава собствената си реалност. Тя неотклонно преследва целта си, независимо дали е облечена в перфектно ушит костюм или в рокля с пайети. Тя нежно пази своята вътрешна супергероиня, защото знае, че женската сила е нейното най-голямо достойнство.

Открийте силата на жената с новата колекция Answear.LAB. Марката винаги се е стремяла да изследва женската същност отвъд модата и най-новите ѝ стилове са израз на тази страст. Answear.LAB не само подчертава красотата на всяка жена, но и възхвалява нейната сила. Тя разчиства стереотипите, убеждавайки, че женствеността е комбинация от чувствителност, силата на харизмата, невероятна самоувереност и способност да се преодоляват препятствия.

– Всяка жена има суперсила в себе си. Макар че често сме галактики, съставени от различни преживявания, цели и желания, ние сме обединени от огромната сила и смелост, с които преминаваме през живота. Answear.LAB иска да даде на всички жени самочувствие чрез модата. Ето защо в колекцията The Power of Woman се фокусирахме върху силното обличане във вечен дизайн – казва Агнешка Пручник, директор на марката Answear.LAB.

The Power of Woman от Answear.LAB

Колекцията The Power of Woman е комбинация от класическа мода с актуални тенденции. Тя е женствена, смела и вдъхновяваща. В новата колекция ще откриете класическа черна сатенена рокля с пера, но също така костюм в наситено морско синьо и гащеризон с галактически принт. Стиловете съчетават различни текстури, материи и елементи от дамското и мъжкото облекло. Цветовете играят важна роля в историята на супергероите на колекцията. Черното, кралското синьо, лазурното или лавандуловото са метафори за вътрешната сила на жената. Силните цветове са смекчени от кремавото и нюансите на сивото, особено видими при връхните дрехи.

Женската сила, освен смелост, означава и неочевидни комбинации за марката. Пайети в дует с трикотаж, космати текстури и блясък, овърсайз и по-прилепнали модели образуват цялостно модно звено в „Силата на жената“. Силни кройки като лакираната пола, авиаторското или кобалтовото палто корелират перфектно със светлолилавата рокля и прозрачните топове, наред с други. Изящни акценти като катарами и джетове се появяват и в аксесоарите и обувките. В облеклото могат да се видят с прозрачни блузи и модерни рамота. Answear.LAB убеждава, че във всеки един от тези комплекти жената ще почувства вътрешната си сила.

Прочетете още статии