Прочетете за 2 мин 19 ное. 2020

Тенденции в спортните дрехи и аксесоари

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Тичате за здраве, тренирате усилено във фитнеса или пък предпочитате да практикувате йога у дома? Вижте какво ще бъде модерно при спортните дрехи този сезон.

 

Триумфът на многофункционалното облекло

Едно знаем със сигурност – този сезон ще бъде изцяло подвластен на многофункционалното спортно облекло – универсално и с добър дизайн. Клиновете, суитчърите и анцузите трябва да са подходящи за различни условия – от аутфити за свободното време до модели за упражнения във фитнес залата или на открито. Безшевните блузи с дълъг ръкав например, могат да послужат като основа на зимния аутфит, както и по време на тренировка, позволявайки свобода на движение и предпазвайки от изпотяване.

За него:

Новият живот на клиновете

Спортните клинове няма да останат незабелязани и през есенно-зимния сезон. Тази година те ще ви изненадат с още повече подобрения, които придават страхотен вид на фигурата ви. Някои имат светоотразяващи елементи, които не само допринасят за футуристичния  дизайн, но и ви носят сигурност, когато тренирате по тъмно. Високата талия се завръща като тренд, прикривайки перфектно корема и предпазвайки от студа. Страничното закопчаване, което все по-често виждаме в клиновете, гарантира перфектно прилепване. Ако цените добрия дизайн, не забравяйте за модните цветове: ние избираме клинове с металически ефект, с контрастни елементи и интересни психеделични шарки.

За него: 

Спортен комфорт

В допълнение към стремежа за все по-иновативни технологии и футуристичен дизайн, в спортната мода виждаме и завръщане към традициите й: меки трикотажни материи и анцузи. В крайна сметка, спортните дрехи се предполага да бъдат удобни, отпускащи и да създават добро    настроение.  През есента и зимата ваши съюзници ще бъдат джогинг панталоните от дебел памук, меки тениски и пухкави блузи с ръкави и впечатляващи качулки. От една страна, анцузите са перфектни за  тренировки, от друга- с тях  можете  да прекарате спокойните си моменти у дома.

За него: 

Прочетете още статии