Прочетете за 2 мин 20 ное. 2020

Есен-зима 2020/2021: Какво си струва да имате в гардероба си?

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Стартираме сезана с алтернативен прочит на костюма, ситно каре и палто в стил „Прибрах се от Хогуортс“

Направени лично за вас

Независимо дали ще се върнете в офиса или ще продължите да работите от вкъщи, обмислете да добавите поне един нов костюм в гардероба си – освен за делови срещи, той е подходящ за официални поводи, а защо не и за всеки ден. През този сезон правим алтернативен прочит на класиката и залагаме на необичайни комбинации, а цялостната визия допълваме с дизайнерски аксесоари. Какво ще кажете за сако и къси панталони? Разбира се, че е позволено! Можете да използвате жилетката като алтернатива на сакото или да заложите на повече кожени детайли.

Каре в земни цветове

Карето ще бъде един от най-популярните принтове и през сезона есен-зима 2020/2021. Посягаме към симетричните, дребни квадратчета и към пепита, и избираме приглушената гама. Нюансите на бежовото, кафявото, сивото, черното и тъмно-зеленото са навсякъде – в костюмите, панталоните, роклите и връхните дрехи.

Палтото: контролирана лудост

Палтото, което кара всички да се обръщат след вас: оригинално, с необичаен принт или цвят, със смела, рядко срещана кройка. Колкото по-лудо, толкова по-добре! Ако търсите алтернатива на сивата или черна връхна дреха, експериментирайте смело с ярко каре, oversized яка или подплънки на раменете. Можете да си поиграете и с дължината – палтата до глезените не само ще издължат силуета ви, но и ще създадат около вас ореол на възпитаник на „Хогуортс“ (училището за магия в „Хари Потър“ – б.а.).

Спорт не само в залата за фитнес

Можем да заложим по-спортен стил и през есента! Спортните комплекти са спомен от 90-те и началото на новото хилядолетие. Този път обаче не посягаме към велурените ризи, а към изисканите модели – карето, блузи с обемни ръкави, а цветове им трябва да са в различните нюанси на кафявото и нежните пастелни тонове.

 

 

Прочетете още статии