Прочетете за 4 мин 21 юни 2024

Тенис полa: От корта до ежедневния гардероб

Автор: Maria
Прочети го за 4 минути

Късите плисирани поли са гледка, която всеки познава от тенис кортовете. Полата за тенис обаче отдавна не е само спортен артикул. Все повече жени я носят всеки ден заради нейния чар и практичност. Разберете как да стилизирате този елемент от гардероба!

 

Полата за тенис – новата задължителна част от гардероба на всяка модна дама

Полата за тенис се отличава с късата си кройка, която позволява свобода на движенията. Тя се предлага в различни видове кройки – често е в разкроена форма с характерни плисета. По-спортният ѝ вариант, от друга страна, е изработен от лека и еластична материя, която не блокира движенията. Той обаче е полезен не само за спортистите на корта, но и за жените извън него.

Съвременната мода охотно черпи от света на спорта, като модерните стилове смесват официалния и неофициалния стил. Ето защо полата за тенис е идеален елемент за ежедневните тоалети. Нейната изтънчена визия означава, че може да се носи както с ежедневни, така и с елегантни визии.

Изчистеният и минималистичен дизайн на полата я прави изключително универсална. Тя е основен елемент от съвременния гардероб на много любители на модата. Освен естетиката, практичността и удобството също говорят в нейна полза.

Често тя се подплатява с тънки къси панталонки, които добавят свобода на движенията и увереност всеки ден. С дизайн, разработен от професионалисти, материалът на полата е подреден така, че да подчертава предимствата на фигурата.

Как да носите полите за тенис всеки ден?

Полата за тенис може да се носи по различни начини. Универсалният ѝ стил ще се съчетае както със спортни, така и с официални тоалети. С какво и как да носите тази пола? За небрежна визия късата пола е идеална през лятото и пролетта.

Носете я с къса тениска и маратонки. За да изглеждате открояващо се, носете обувки на платформа и цветни аксесоари. За вечерта добавете дънково или кожено яке.

Спортна елегантност – тенисът се асоциира с изтънченост и елегантност. Затова носете пола за тенис в нюанс, който съответства на ансамбъла, и овърсайз сако или къса риза, за да придадете официалност на визията.

Откъм спортната страна – за никого няма да е изненада, че полата за тенис се съчетава перфектно с блузи или прилепнали по раменете блузи. Добавете чифт удобни обувки и ще си имате тоалет за на корта.

Официални аксесоари – полата за тенис може да се съчетае и с елегантно сако по мярка и обувки на ток. Изтънченият дизайн може да бъде допълнен с къси светещи обеци или гривна.

Пола за тенис срещу традиционна пола

Ако се чудите какво наистина отличава полата за тенис от тези, които виждате всеки ден в магазините – имаме отговора. Версиите за тенис винаги са с къс дизайн. В сравнение с класическите дамски поли, тя е изработена от еластична и лека материя, която се развява свободно, докато се движите. Те имат и пришити къси панталонки под тази удобна и ефирна материя.

Традиционните поли представляват много по-широка гама от налични кройки и стилови завършеци. Те се предлагат в кройки макси, миди и мини с дължина до глезена. При тях също така се използват различни материи – по-дебели или по-тънки. Полата за тенис, от друга страна, е лек продукт, идеален за лятото.

Поради навлизането на тенис елементите в света на модата, те стават все по-разнообразни и все по-често наподобяват традиционните варианти. Върху продуктите има нови цветове или десени, както и малко по-различни материи, използвани за производството им. Въпреки приликите – полата за тенис все пак си остава продукт, различен от класическите кройки на полата.

Пола за тенис – удобна и стилна алтернатива на късите панталони

Полата за тенис е удобен избор и алтернатива на традиционните къси панталони. Небрежният вид на късите панталони не винаги е подходящ за случая. От друга страна, фината версия за тенис може да бъде практично решение в такава ситуация.

Тя притежава всички практични аспекти на късите панталони – като вградените шорти осигуряват комфорт. Минималистичният вид кара модните специалисти да ги предпочитат пред традиционните къси версии на панталоните.

Пола за тенис с къси панталони – защо трябва да притежавате такава?

Този продукт има много предимства, които ви насърчават да го изпробвате сами. Свободата на движенията и практичността на използването му всеки ден са причината толкова много жени да го изберат.

Полата за тенис с къси панталони е оригинална алтернатива на дамските къси панталони, които не винаги ще се впишат в облеклото. Вместо това леката пола, в която не е нужно да се притеснявате от неочакван вятър, е начинът да изберете летен стайлинг.

Прочетете още статии