Прочетете за 3 мин 20 мар. 2021

Тренди якета и шлифери за пролетта на 2021 г. – 5 тенденции, които си струват

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Внимание! Пролетта идва и е време да приберем якетата и дебелите палта – нека чакат в гардероба за следващия сезон. Междувременно се съсредоточете върху новите ни предложения. Ето 5 тенденции, на които си струва да се обърне внимание.

Класика

Тази пролет се връщаме към класиката! След години експерименти с кройката, аксесоарите и цветовите комбинации, класическият тренчкот се завръща, ставайки задължителен елемент за всеки гардероб. С изчистена кройка, класически ревери и колан, който подчертава талията, шлиферът се превръща в най-универсалната и елегантна връхна дреха за следващите месеци. Съчетаваме го, както с любимите дънки, така и намятаме небрежно над малката черна рокля. Дизайнерите залагат на бежови, тъмносини и зелени версии, а ние следваме избора им.

За нея:

За него:

Не само за работа

Обичате комфорта преди всичко? Заложете на яке или палто, вдъхновено от работното облекло. Тренд, започнал преди няколко години, работното облекло се въплъщава в карирани ризи (яката), които се обличат през главата или парки с много джобове. Външно пришитите и уголемени  джобове, свободното разкрояване и открояващи се шевове – това са отличителните белези на този стил. Разбира се, ако искате да бъде по-женствено може да заложите на каре в пастелни тонове или пък ярък принт.

За нея:

За него:

Втора кожа

Обмисляш задължителното за последните пролетни сезони biker кожено яке? Тази година можеш да експериментираш и отидеш по-далеч. Заложи на каптирано розово кожено яке или на такова с буфан ръкави. Гледаме с носталгия към 80-сетте и именно за това в селекцията ни са включени много модели, чиято стилистика е от това време. Кожените якета нкога не са били в толкова много вариации и кройки.

За нея:

За него:

Не може без дъжд

Всяка пролет ни поднася изненади. Понякога в една седмица можем да се радваме на слънце, да бягаме под дъжда или пък да извадим ски екипировката, защото навън вали сняг. Този сезон сме подготвени за всички капризи на времето, защото дизайнерите се влюбиха в дъждобраните. Може да избирате между изключително много модели и цветове, които да ви пазят сухи през дъждовните дни. Ярки цветове, кройка на парка или тънки и прозрачни якета с качулка и джоб – вие избирате. Ние ще ги стилизираме със светли прави дънки и така наречените „dad shoes“.

За нея:

За него:

Деним фантазии

В по-топлите дни не можем да забравим за денима – все пак дънковото яке е класика, която е актуална винаги. Как го носим тази пролет? С дънки в същия тон, върху лека рокля или пък над любимия суичър. През пролетта можеш да избираш между класическите нюанси на синьото или пък да пробваш деним яке в пастелни тонове. Детайлите отново са от значение, така че ако класическите форми  ти омръзнат, заложи на обемни ръкави, плисета, подчертани рамене или декоративни ресни.

За нея:

За него:

Прочетете още статии