Прочетете за 3 мин 03 дек. 2021

2GETHER = BETTER! Препоръчай ни на приятели си и радостта от пазаруването със своите близки.

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Заедно винаги е по-добре! Когато се присъединиш към нашата реферална програма 2GETHER = BETTER, ти и твоите приятели можете да разчитате на допълнителни отстъпки. Виж как работи!

Харесваш ли Answear? Препоръчай го на приятелите си, на семейството си и на всички хора, с които искаш да споделиш изгодни оферти и привлекателни места, както в реалния живот, така и онлайн. 2GETHER = BETTER е нашата нова програма, в която удвояваме радостта от пазаруването и ти показваме, че най-хубавите моменти ще изживееш заедно с близките си. Ако препоръчаш нашия магазин на приятелите си, можеш да разчиташ на атрактивни промоции. Твоите приятели ще получат -25% отстъпка при първата си покупка. Заедно с тях и ти ще получиш -25% при първата им поръчка.

Как работи програмата 2GETHER = BETTER?

Правилата на програмата 2GETHER = BETTER са прости:

– Ще намериш уникална връзка в клиентския си профил под „Препоръчай приятел“. Копирай го и го изпрати на човека, на когото искаш да ни препоръчаш, като по този начин му поднесеш изненада.

– Чрез връзката тозит приятел може да си създаде акаунт в Answear.com – след активирането му той ще получи по електронна поща 25% отстъпка за първата си поръчка (отнася се за продукти, които не са намалени). Сега той/тя може да пазарува и да разгледа нашите богати и разнообразни оферти. Той или тя със сигурност ще намери нещо добро!

– Веднага след като твоят приятел направи първата поръчка и използва кода, подаръкът ще отиде при теб! Искаме да знаеш, че ценим факта, че препоръчваш нашия магазин, затова ще получиш -25% отстъпка на продукти, които не са намалени.

– Няма значение дали обмисляш покупките си внимателно или пазаруваш спонтанно. И ти, и твоят приятел разполагате с 30 дни, за да използвате кодовете – това е достатъчно време, за да разгледате нашия асортимент, да се възползвате от изгодните оферти и да намерите идеалните продукти.

Успешeн шопинг? Само с приятели!

Твоята уникална връзка може да се използва многократно, така че можеш да включиш своите приятели, семейство, колеги – всеки, когото искаш да изненадаш или просто да му препоръчаш Answear. Всеки път и ти, и близките ти ще получавате атрактивни отстъпки, много свежи вдъхновения и още повече забавление – защото е най-добре да се забавляваме заедно, също и с модата. Радостта на близките не е всичко, ти също печелиш – с всяка първа поръчка на твои познат ще получаваш -25% отстъпка продукти без намаление.

Прочетете още статии