Прочетете за 2 мин 09 май 2022

Art Food Inspirations – започва най-вкусният фотоконкурс!

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Присъедини се към нас на трапезата – каним артистичната ти душа на уникално пиршество, по време на което ще задоволиш естетическото си чувство и вкус. Темата на третото издание на нашия международен конкурс е храната.

За храната може да се говори безкрайно – в крайна сметка тя е една от задължителните части на нашия живот, която може да бъде вкусна, удовлетворяваща, вдъхновяваща и… красива. Искаме заедно да създадем впечатляваща галерия от вкусове. Да завладеем сетивата, да събудим възхищение и наслада, както е при най-добрите майстори на кулинарното изкуство (което в крайна сметка може да бъде изкуство с главно „А“). Присъединете се към нас, уловете това, което ще покори сърцата и стомасите ни и най-вече ще ни омагьоса визуално.

Конкурс, пълен с вкусотии

Всеки може да участва в международния фотоконкурс Art Food Inspirations, а правилата му са изключително ясни. Всичко, което трябва да направите, е да уловите кулинарните си вдъхновения, да покажете как вкусвате света и да качите снимката или видеото в Instagram с хаштаг #foodspirationBG и таг @answear_bg. Историята зад приготвеното произведение също би било хубаво да се прочете. Ще оценим всичко – и борбата ви в собствената ви кухня, и пъстрите деликатеси от местния пазар, и изисканото ястие от най-добрия ресторант. Най-добрите ги очакват награди: голямата ни награда от 1500 лева и две пълнителни награди от 250 лева . Имате време до 30 юни 2022 г.!

Вдъхновете се от най-добрите

Вдъхновението може да ви дебне на всяка крачка, не само в кухнята. Ако обаче това все още не ви е достатъчно, разгледайте произведенията, подготвени от посланиците на нашия конкурс. Сред тях има фигури, добре познати в света на Instagram:

Савина Николова – Pastry Chef и кулинар
Мария Жекова – Победител в MasterChef България 2021, готвач и фотограф
Линда Петкова – Сладкар и собственик на Amelie Sweet Shop

Прочетете още статии