Прочетете за 3 мин 08 май 2024

Get the look: „Облечи живота си с нещо безценно“

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Модата отразява нашите ценности, изразява нашата индивидуалност и начин на живот. Дрехите, които колекционираме, стават по-значими, когато ги свързваме специални емоции и преживявания. Намерете вдъхновение от кампанията „Облечи живота си с нещо безценно“ и се сдобийте с важните си артикули на Answear.bg

Какво ще кажете да облечете най-красивия момент, който сте преживели в живота си? Например моментът, в който сте сбъднали най-голямата си мечта, получили сте повишение в работата или сте отишли на желано пътуване. Вещите ни съпътстват по време на всяко от тези важни събития. Те са носители на емоции и спомени. Като облечем отново дрехите, в които сме преживели нещо необикновено, можем да изживеем отново ценния момент.

Открийте важните за вас вещи, като се вдъхновите от стиловете в кампанията „Облечи живота си със скъпоценни вещи“. Изберете с нас моменти и спомени, които бихте искали да облечете отново.

Искам да облека… Мъхестата зеленина на тъмната гора

Стиловете, напомнящи за докосвания на зелен горски мъх, са за тези, които обичат дрехите от естествени материали. Ако сте от тези хора, заложете на леки и ефирни творения като роклята Marella, в която са използвани ленени влакна, изработени с помощта на устойчиви производствени процеси, като по този начин се намалява въздействието им върху околната среда. Красивият бежов цвят, плисетата и вталената кройка ще направят стайлинга подходящ за всеки повод – както специален, така и ежедневен.

А в творението на Herskind, изработено от плат с пайети, ще се почувствате специални. Правата кройка, дългите ръкави и класическото кръгло деколте се съчетават, за да създадат стил, който е идеален за важни събития, които ще помните дълго време.

Открий селекцията тук

Бих искала да облека… Ято птици, които да ме заведат обратно към светлините на града

Искате да се чувствате небрежно, удобно и в същото време да носите модерна пролетна мода? Заложете на кожена визия на тема ресни и oversize кройка. Изградете основата на тази визия с черни камбанки с висока талия. Моделът с висока талия от имитация на кожа на италианската марка Patrizia Pepe е идеалният избор. Съчетайте го с риза, топ или класическа тениска, а накрая го допълнете с кожено яке от Herskind с характерните ресни. Свободната му кройка ще осигури пълна свобода на движенията и ще придаде лекота на целия аутфит.

Допълнете я с подходящите аксесоари. През пролетта носете черни кожени джапанки с декоративен златен ток от Vanda Novak. Завършете визията с дизайнерски слънчеви очила от Off-White с правоъгълна форма и леко затъмнени кехлибарени стъкла.

Открий селекцията тук

Бих искала да oблека… Точно този момент

Има моменти в живота, които ти се иска да изживееш отново, макар и само за миг. Представете си, че можете да се облечете за събитие, което е важно за вас. Една златиста, разкроена рокля Pinko за специални поводи, вечерни излизания и незабравими срещи би могла да бъде такова средство за специални емоции и преживявания.

В слънчевите пролетни дни изберете памучни ризи или бели сетрета с ажурни вложки. Приятните на допир, ефирни материали и по-свободни кройки ще ви накарат да се чувствате удобно и стилно. Допълнете с аксесоари като сламена шапка, малка чанта, която да вземете със себе си, където и да отидете, или най-модерните балерини този сезон. Изживейте любимите си моменти от живота със стилове, създадени по ваше желание

Открий селекцията тук

Прочетете още статии