Прочетете за 3 мин 01 окт. 2021

Lifespiration започва тук! Ние вдъхновяваме за красив живот!

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Ние не се занимаваме само с мода – искаме да ти предложим нещо повече, да ти покажем нови възможности, да ти дадем кураж и още повече енергия да живееш, да действаш, да бъдеш себе си… Почувствай вдъхновението и неговата сила! Lifespiration започва тук!

Answear – Онлайн магазин, който вдъхновява

Отсега нататък ние не сме просто моден магазин, а се превръщаме в място за LIFESPIRATION. Какво е това? Това е вдъхновението да живееш по свой собствен начин. Искаме да ти покажем нови възможности и да те убедим, че можеш да живееш по-интересно, по-смело и дори по-активно.

Какво ти се иска да правиш?

За какво мечтаеш?

Какво невероятно нещо искаш да направиш?

Ние нямаме готови отговори на тези въпроси – искаме да ти помогнем по пътя към тях, да те насочим да намериш правилните и да ти покажем, че можеш повече. Защото ТИ можеш!

Твоят живот – Твоите правила

Не е задължително животът ти да се ограничава само до затворения цикъл: работа – дом – почивка. Потопи се в него, вкуси го, попий от света около теб и празнувай всеки миг. Не се страхувай! Струва си да опитваш нови неща – от малки (като да си купиш рокля в нетипичен за теб цвят) до големи и сериозни промени. Можеш да тръгнеш на дълго пътешествие, да смениш работата си или да се оставиш да бъдеш напълно погълната от ново хоби. Това е твоето време – използвай го на 120% по начина, по който ти искаш.

Lifespiration е жена!

Всеки е важен за нас – но, както може би си забелязала в новата ни рекламен клип, този път се фокусираме повече върху теб и жените. Искаме да почувстваш своята сила и уникалност – независимо от познатите ти правила, стереотипи и от наложените стандарти. Всяка от нас може да живее по свой собствен начин, да се реализира в много области и да бъде такава, каквато иска. Чувствителни, силни, романтични, темпераментни, избухливи, срамежливи … Женствеността има безкрайно много лица и всяко едно от тях е красиво, уникално и единствено по рода си. Покажи я!

В нашата кампания участват както модели и актриси, така и обикновенни жени, изпълнени с житейски копнежи, които са открили своята страст. Ще се вдъхновят ли да правят нови неща? Скоро ще ви запознаем с всяка от нашите героини.

Прочетете още статии