Прочетете за 2 мин 22 ное. 2020

Мъжкият гардероб: повече дързост

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Част 2: Кои са кройките, цветовете и елементите на модния сезон 2020/2021  

Спортни дрехи

В последните години прегърнахме максимата „удобното е стилно“. Какво по-хубаво от това да се чувстваме добре в кожата си и едновременно с това да изглеждаме отлично? През този сезон спортното облекло все повече навлиза в ежедневния гардероб и смело минава граници, които доскоро бяха немислими. От края на есента и началото на зимата анцугът вече е част от ежедневния ни аутфит. Същото се отнася и за маратонките – без колебание можете да ги носите с всичко.

Доза цвят

Въобще не намекваме, че трябва да боядисате косата си червена, оранжева или зелена, за да повдигнете настроението си в облачните дни. Достатъчно е да използвате цветни акценти в аутфита си. Какво ще кажете за нахално червен шал или за неонова шапка? Със сигурност ще вдъхнат живот дори на най-консервативния гардероб. Всяко цветно петно –  ярка вратовръзка, суитчър или тениска, ще ви донесе позитивни емоции.

Палтото е на върха

Както в дамската мода, така и в мъжката, през този сезон палтото е на върха. Защо не заложите на дързък вариант – в необичаен, ярък цвят или с оригинална, привличаща вниманието кройка? Ако експериментите не са ви по вкуса, изберете класиката. Елегантното вълнено палто в приглушени нюанси на бежовото или сивото идеално се вписва във всеки гардероб. Разбира се, можете да го носите не само на път за офиса. Като го комбинирате с кецове и beanie шапка, ще го превърнете в отличен съюзник за свободното време

Прочетете още статии