Прочетете за 3 мин 07 сеп. 2021

Да се върнем във форма! 5 канала в YouTube за домашни тренировки Подгответе се

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Сега е по-лесно от всякога да влезете във форма. Вече не е необходимо да ходите в залата, има много видеоклипове в YouTube, които ви помагат да тренирате от уюта на собствения си дом. Всичко, от което се нуждаете, е достатъчно място, за да поставите постелка за йога и мотивация!

 

Не обичате да тренирате на открито или във фитнеса? Сега имате възможност да тренирате у дома с квалифицирани и харизматични специалисти. Нещо повече, той е безплатен! От тренировки за изгаряне на калории до упражнения за разтягане или танци – всичко, което желаете, можете да намерите само с едно кликване.

 

По-долу ще ви запознаем с някои от акаунтите в YouTube, които препоръчваме за домашни тренировки:

 

Blogilates

Кейси Хо е фитнес ветеран – тя има този акаунт в YouTube от повече от 10 години, още от времето, когато е била студентка, и редовно публикува нови тренировки. В канала Blogilates ще намерите упражнения за всички мускулни групи. Опитайте се да не изоставате от Кейси и дори да опитате дълготрайно предизвикателство, а не само една тренировка и край – например 7 дни упражнения за тонизиране на ръцете.

 

Fitness Blender

Даниел и Кели са не само женени, но и споделят една обща страст – спорта. Каналът им в YouTube съдържа над 1000 тренировки – струва си да разгледате най-вече HIIT (високоинтензивна интервална тренировка). Гарантираме ви, че ще усетите работата на всеки мускул! Какво отличава Fitness Blender? На първо място, фокусът е единствено върху тренировките чрез минималистичен начин на създаване на клиповете. Няма да има музика, цветен и оживен фон или декорации, всичко е направено така, че фокусът да е върху изпълнението на упражненията.

Fitness Marshall

Ако не сте привърженик на класическите упражнения, предпочитате да усещате ритъма на музиката и да се забавлявате, докато тренирате, опитайте тренировките на Кейлъб Маршал. Каналът му в YouTube се фокусира върху „танцови тренировки“ – в него ще намерите стотици кратки, едноминутни клипове с танцова хореография към популярни песни на певци като Лейди Гага, Дуа Липа и Ед Шийран. Не само ще изгорите много калории, но и ще подобрите физическата си форма и ще се научите да поддържате ритъма на песента. Ако нямате вдъхновение с коя песен да започнете, Калеб вече има създадени списъци за изпълнение: просто ги пускайте и ги редувайте по 1-2 на ден!

Yoga with Adriene

През последните години йога се превърна в един от най-популярните спортни стилове. Това е идеалният спорт за практикуване вкъщи, в тишина, и разчита в голяма степен на разтягане и мобилност. В канала на Адриен Мишлер ще откриете много сесии по йога, кратки или дълги, за различни часове на деня и с различна степен на трудност. От базови до напреднали упражнения – лесно ще станете експерт по йога! Като начало можете да се съсредоточите върху сутрешни упражнения, които ще ви дадат енергия за целия ден.

Chloe Ting

Един от най-популярните фитнес канали в YouTube е Chloe Ting. Тя е направила революция в тази област, като е направила така, че въпреки че тренировките изглеждат лесни, ще забележите, че те имат огромно въздействие върху мускулните групи. Ще усетите как тялото ви работи само след няколко минути тренировка! Не пропускайте епизодите на „Направете корем за две седмици“, които станаха вирусни в интернет.

Прочетете още статии