Прочетете за 3 мин 02 сеп. 2022

И ти можеш да бъдеш SHERO! Answear.LAB вдъхновява с впечатляваща колекция

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Определено не говорим достатъчно за собствените си успехи, омаловажаваме постиженията си, не сме в състояние да оценим работата си или да забележим силните си страни. И то в много области!

Време е да излезете от този застой, да се погледнете в огледалото – в отражението на уникална, независима, силна жена и да си кажете: „Здравей, Всемогъщи!“.

Какви са вашите сили?

Застанете пред огледалото. Кого виждате? Една силна жена, изпълнена със страст, уникална. Всесилната жена. Какви са вашите сили? Може би в този момент се чувствате несигурни и съмненията ви обграждат от всички страни. Нищо чудно – много жени не могат да говорят за своите успехи, не оценяват себе си и своите способности. В края на краищата още от детството ни е внушавано, че трябва да бъдем учтиви, тихи и скромни.

Нека да променим това. Нека почувстваме, че сме всесилни, и да се обградим с всесилни жени.

Всяко ваше умение, действие, знание, опит е важно. За това разказва най-новата колекция на Answear.LAB, благодарение на която ще се почувствате като супергерой.

SHE + HERO = SHERO

Answear.LAB се фокусира върху жените от самото начало, като подчертава тяхната сила и ефективност. Лимитираната колекция SHERO, която току-що излезе на пазара, е създадена по повод следващото издание на плебисцита #Wszechmocne в Полша.

SHERO е есенцията на женското всемогъщество, сестринството и страстта. Това е колекция, която ще ви позволи да откриете своите сили. Светът вече не се нуждае от герои и рицари на белите си коне. Искаме ШЕРО – героини от ежедневието! Силни, упорити, уверени в себе си, на които не им се налага да преместват планини, за да докажат стойността си.

Есенната визия на Shero

Тази есен (а и не само тази) принадлежи на силните жени! В колекцията SHERO дизайнерите на марката са включили изразителни предложения в силно есенно настроение: от вълнени палта до кожени тренчове, байкър якета и бомбета. Овърсайз якетата с изразителни линии или червеният костюм, който се откроява на преден план, въпреки че идват от мъжкия гардероб, препращат към тенденцията на силовите костюми, характерна за 80-те години на миналия век – стайлинг на успешните жени, стъпили на земята. На свой ред подчертаващите силуета рокли с асиметрично деколте, волани или изрязани части са намигване към хората, които обичат да показват фигурата си и се чувстват уверени в собственото си тяло. Има и небрежни елементи, включително тениски, които демонстрират сила. Ефирните, меко драпиращи материи контрастират с характерния тъмен деним и естествената кожа – „женска броня“. Цялото е в нюанси на черно, сиво, бяло и бежово, с по-силна капка червено. Изчистените, изразителни, силни цветове са, за да подсилят посланието на колекцията и да препратят към суперсилата на жените.

Прочетете още статии