Прочетете за 2 мин 25 ное. 2022

You have the power!

Автор: Maria
Прочети го за 2 минути

Едно момиче трябва да бъде две неща: това, което иска, и това, което иска“ – думи на Коко Шанел, които се превръщат в мото на най-новата колекция Answear.LAB. Можеш да направиш всичко, имаш силата в себе си да избягаш от шаблоните веднъж завинаги и да живееш в пълна свобода, неограничена от стереотипи.

Какво трябва да направи една жена?

„Трябва.“ Този глагол за задачите и отговорностите на жените се среща доста често както в речта, така и в писането. Жените трябва да носят определени неща, които отговарят на тяхната красота, възраст и фигура. По определен начин те трябва да отглеждат децата си, да се държат, да създават ежедневието си и да оформят имиджа си. Животът на жената, рамкиран от строга рамка от забрани и заповеди, постоянно е обект на оценка от страна на различни критици – обществото, което в крайна сметка знае какво е подходящо за една жена и какво абсолютно не. Междувременно единственият авторитет, който може да преценява такива неща, сте ВИЕ. Вие най-добре знаете какво можете, искате и трябва да правите, кой и какъв човек трябва да бъдете.

Това е вашият живот, вашите правила и вашата власт, за което Answear.LAB ви напомня. Най-новата колекция YOU HAVE THE POWER, окъпана в нюанси на синьото, свързвани със свободата и енергията, е потвърждение на женското овластяване и самостоятелност. За пореден път марката се обръща към тема, близка до сърцето ѝ, като на всяка крачка подчертава, че имате избора и силата да го направите.

Вие имате тази сила!

Възможно е да сте си напявали тихо песента на Елза на Дисни… Време е да превърнете своята приказка в реалност и да повярвате в собствената си сила. Повтаряли сме това много пъти и ще продължим да го правим, защото вярваме, че във всяка жена се крият огромни запаси от сила. Мечтите, амбициите и желанията се въртят и пулсират, търсейки отдушник. Само от вас зависи кога и как ще ги разгърнете.

Можете да разгърнете силата си по всяко време! Стига само да излезете извън рамките и най-накрая да започнете да живеете живота, който искате – без да обръщате внимание на това, което казват другите. Изхвърлете думата „трябва“ в кошчето за боклук.

Прочетете още статии