Прочетете за 3 мин 10 дек. 2022

I can and I will – против правилата

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

В трудни моменти е важно да останете решителни, да се доверите на интуицията си и да повярвате в способностите си. Правила? Понякога е добре да ги нарушавате, да не постигате резултати, да определяте свои собствени правила на играта. „Мога и ще го направя“ – тези думи стоят зад марката Answear.LAB.

Момент на релаксация след среща с приятели. С чаша просеко в ръка окупирате целия диван, защото се чувствате като истинска кралица на живота. Не ви интересува дали роклята ви стои добре, дали се мачка или разкрива 2 см прекалено много от крака ви. Това е вашето време и вашият живот. В един момент ще продължите напред с уверена крачка, без да ви пука за правилата.

Ако се подчинявате на всички правила, пропускате само забавлението.

Мога и ще го направя – новата колекция на Answear.LAB

При създаването на колекциите Answear.LAB води диалог с жените и ги убеждава да бъдат смели и дръзки в преследването на своите планове и мечти. Да не се страхуват да сблъскват идеите си с реалността. Да не потушават енергията си за действие само защото някой има различно виждане за живота им. И накрая, че не трябва да се страхуват да правят грешки. Ако от сърце ви е писнало от страха, несигурността, трудностите при вземането на решения, отговорете си на въпроса: какво би направил на ваше място човекът, който искате да бъдете?

В колекцията „Аз мога и аз ще“ даваме воля на въображението си и разсъждаваме върху смелостта, самостоятелността и увереността в себе си. Представете си, че вземате решения самостоятелно, без да ги обяснявате на никого и без да искате разрешение от никого. Следвате интуицията си без угризения, правите това, което е ценно за вас. Осъзнавате собствените си желания и не се притеснявате за хората, които се опитват да потушат ентусиазма ви.

Блясък на собствените ви правила

Мога и ще го направя – можете да кажете, когато облечете сатенен розов костюм. Колекцията на Answear.LAB е подготвена с мисъл за предстоящия сезон на Коледа и Нова година, по време на който можете да се чувствате елегантни и секси, и въпреки това да сте спокойни. Лъскавите материали работят в тандем с обгръщащи фигурата кройки, а наситените нюанси на розовото, бутилконовото зелено и черното се открояват на фона на декемврийската нощ. Завършващият щрих тук са бижутата: смели, отличителни и феноменални, за да привличат погледите. Нека всички погледи бъдат насочени към вас!

Прочетете още статии