Прочетете за 3 мин 02 ян. 2023

Тя е магия – омагьосва, вярва, вдъхновява

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Това не е история за обикновени жени. Най-новата колекция на Answear.LAB се фокусира върху жените, които са източник на вдъхновение – там, където живеят истинският живот, енергията, надеждата…

Макар и оригинални, всяка от тях е магична и загадъчна, всяка от тях поставя на карта както ума, така и сърцето си.

Повярвайте в магията

През най-кратките дни в годината, когато по-често ни съпътства лунната светлина, отколкото слънчевите лъчи, е по-лесно да се обърнем към мистериозното, привидно недостижимото, магическото. А вие, вярвате ли в магията? Не забравяйте, че можете да изберете дали да я допуснете в живота си, или може би да оставите логиката, материята, физическия свят да властват. Всичко зависи от вас! Можете да приемете магията, да я толерирате, да я преживеете и накрая да я използвате, усещайки пълнотата на своята сила и власт.

Ако не вярвате в магията, никога няма да я откриете.

Логическото мислене е полезно, но понякога си струва да дадем гласност и на други сетива. Може би сега е този момент? Успокойте ума си, доверете се на интуицията си. Магиите и вълшебствата се случват – просто трябва да създадете подходящото пространство около и в себе си.

Вие сте магия

Бъдете омагьосани и се оставете да бъдете омагьосани! Колекцията „Тя е магия“ е създадена за онези жени, които не се страхуват да използват магията в себе си. Те имат волята да променят нещата в живота си, изпълнени са с надежда и любов, доверяват се на интуицията си – и затова смело приемат всичко, което съдбата им поднесе. Различните несгоди, провали и спънки не ги плашат, а по-скоро оформят характера им и обогатяват важния им житейски опит. Те имат избор. Те раздават картите таро, но и ги откриват, усещат силата им и са готови на всичко.

Прочетете още статии