Прочетете за 3 мин 17 ян. 2023

In Women We Trust – за силата на доверието

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Силната жена обича и прощава, оставя и пуска, започва отначало и никога не се отказва… независимо какво преживява в живота си. Тя се доверява и е жена, на която другите могат да се доверят.

Всичко е въпрос на доверие

По повод представянето на новата колекция на Answear.LAB „In Women we trust“ нека поговорим за доверието – неразделна част от всяка успешна, щастлива и удовлетворяваща връзка, както професионална, така и лична. Доверието е като кислорода, необходим, за да се поддържа пламъкът на една връзка. Без него той бързо угасва, оставяйки пепелта на разочарованието, тъгата и взаимната неприязън.

С доверието идва и смелостта – включително смелостта да кажете това, което мислите, или да подадете ръка за мир на хора, които са ви обидили, наранили или разочаровали. И да не забравяме съпричастността, за да можете да оцените другите, да им покажете уважение и признателност и накрая да ги издигнете.

Може ли да ви се има доверие?

На вас се доверяват, когато ви вярват и разчитат на вас, така че бъдете жена, на която другите жени могат да се доверят! Честна, смела, изпълнена с надежда, ценена и харесвана, която се гордее с живота си и може да се нарече „успешна жена“. Именно зад жени като вас се крие племе от верни жени. Не на хейтърите, не на ревнивците, които се взират в гърба, или на хората, които хвърлят клевети след дрехите. Заедно, обединени от една от най-ценните връзки – връзката на доверието и подкрепата – вие наистина можете да постигнете много!

Колекция, изпълнена с доверие

„In women we trust“ е името на най-новата колекция на Answear.LAB, изпълнена със силата на доверието, съпричастността и взаимната подкрепа. Графичните черно-бели щампи контрастират с енергичните нюанси на червеното и оранжевото. Нетрадиционните комбинации и многопластовите стилове ще ви помогнат да влезете в новата година с енергия, за да започнете следващата глава от живота си, в която доверието играе първа цигулка.

Прочетете още статии