Прочетете за 3 мин 30 юни 2021

Какво да облечем на пикник? Три стилни летни идеи

Автор: Maria
Прочети го за 3 минути

Сезонът на пикника вече е тук! Какво да облечете, за да се чувствате добре и да прекарате незабравим следобед на открито с приятели? Вдъхновете се от предложенията на нашите стилисти и започнете модните експерименти сега!

Стилът не означава само избор на първокласни марки. Важни са също умелият подбор на отделните елементи, балансът между класиката и хитовете на сезона, креативността и, разбира се, личният почерк. Затова стилистите на Answear решиха да миксират дрехи и аксесоари от различни ценови категории, и създадоха различни визии, подчинени на комфорта и свободата. Коя ще изберете вие?

Перфектното дуо: къси панталони и риза

Предложение, идеално и за жените, и за мъжете: универсално, комфортно, практично. Късите панталони ще ви осигурят максимално удобство и докато лежите върху одеялото със студена домашна лимонада и свеж сандвич в ръка, и докато карате колело или играете волейбол с приятели. Добавете топ и метнете риза отгоре – многослойното облекло ще ви позволи свободно да играете с отделните елементи (можете да оставите ризата разкопчана или да я завържете на кръста). С един модел къси панталони, плюс няколко тениски и ризи, можете да създадете напълно различни стилове. Препоръчваме ви да завършите визията с удобни обувки – маратонки или сандали на равна подметка, и, разбира се, с голяма кошница. Забавлявайте се с цветовете, щампите и формите.

Естествено, класика!

Ако спортният стил не ви е по вкуса, изберете летни класики и естествени материи. Обещаваме ви, че ще изглеждате стилно, напук на високите температури. Какво ще кажете за ефирна рокля в светъл цвят, кожени чехли и сламена шапка? Звучи като перфектното романтично предложение, нали? Можете да допълните визията с плетена чанта или яке от деним. Мъже, на вас препоръчваме къси панталони или по-свободни чинос, които ще ви осигурят лекота на движенията. Комбинирайте ги с фланелка с якичка. В по-хладните вечери наметнете тънък пуловер и сложете велурени мокасини – ще изглеждате леко небрежни и безупречно стилни.

В сянката на горещите тенденции

Модни законодатели, сега е вашето време! Дори на пикник можете да покажете впечатляващия си усет. Струва си да обърнете специално внимание на аксесоарите и така да надградите над семплите, базови дрехи. Смело се насочете към летните обувки на платформа и към сандалите с масивни подметки. Сламените шапки с огромни периферии, ретро слънчевите очила и платнените чанти ще добавят още чар към аутфита ви. Топ-трендове като рокли с буфан ръкав, многослойни волани или ризи с хавайски мотиви също могат да бъдат част от вашия пикник-стил. Оставете въображението да ви води и не се страхувайте да експериментирате – лятното часово време е идеалното време за игра с тенденциите.

Прочетете още статии